Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 18:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

a. bij annulering vanaf moment van boeken tot 3 maanden voor de aankomstdatum; 15% van de overeengekomen prijs b. bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum: 50% van de huursom; c.. bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor de aankomstdatum; 75% van de huursom; d. bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum: 90% van de huursom; d. bij annulering op de dag van aankomst of later: 100% kosten

Na de boeking ontvang je een bevestiging van de aanbieder met betaalinstructies.

In dit vakantiehuis zijn groepen/jongeren jonger dan 25 jaar niet toegestaan. In dit vakantiehuis zijn geen huisdieren toegestaan. Huur van bedlinnen is verplicht. Neemt u voor het campingbedje svp zelf bedlinnen mee. Huren van handdoeken is niet mogelijk. Neemt u s.v.p. zelf handdoeken mee. De borg wordt zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen twee weken na uw verblijf terug gestort op uw bankrekening.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Hoe krijg ik de sleutel van mijn vakantiehuis?
    Wij sturen u ca. 2 weken voor uw aankomst een e-mail met daarin de informatie over de sleuteloverdracht.
  • Wanneer moet ik mijn reis betalen?
    Indien u meer dan 6 weken voor aankomst boekt, doet u direct na de boeking een aanbetaling van 50%. Het restant betaalt u 6 weken voor aankomst. Indien u binnen 6 weken voor aankomst boekt betaalt u direct het hele bedrag.
  • Wanneer krijg ik de borg terug?
    Wij maken de borg z.s.m. en in ieder geval binnen 2 weken na uw vertrek over op uw bankrekening.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]