Annuleren

Annuleren kan tot 7 dagen vantevoren. U betaalt dan enkel de aanbetaling.

Aanbetalen

De betaling van het totaal aan aantal verbleven nachten mag contact of via een tikkie aan ons voldaan worden tijdens het verblijf.

 • Inchecken
  Tussen 14:00 en 19:00
 • Uitchecken
  voor 11:00

Het is een ‘Niet-Roken’ B&B. Dank je wel voor het niet binnen roken. Uiteraard staat het je vrij om buiten te roken. De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen. In overleg kan een kind op de kamer slapen met een kinderbedje. Hond is welkom. De viervoeter mag echter niet op bed, de bank of alleen in het huisje blijven. Bedlinnen en handdoeken: Bij een verblijf van tenminste 3 overnachtingen worden de handdoeken naar wens aangevuld. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen, tot een maximum van 5 overnachtingen. Betreft het een verblijf van meer dan 5 overnachtingen, dan vragen wij een meerprijs van €25,- voor schoon bedlinnen en nieuwe sets handdoeken. Deze kan contant of via ‘tikkie’ aan ons voldaan worden. Wij vragen onze gasten duurzaam om te gaan om energie: deksel direct terug op de jacuzzi na gebruik en bij het verlaten van de accommodatie graag verlichting uit en verwarming laag.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Kan de jacuzzi het hele jaar door gebruikt worden door gasten?
  Jazeker. In de koudere maanden is het heerlijk warm, tot max. 40 graden. In de hete zomermaanden kan de hottub op minimaal 26 graden gezet worden en koelt ie je lekker af na een dag vol activiteiten. Na gebruik vragen wij je het deksel direct weer op de jacuzzi te plaatsen zodat het water niet onnodig afkoelt, er niks inwaait en het gebruik duurzaam is.
 • Zijn huisdieren toegestaan?
  Ja. Met een max van 2 honden is dit toegestaan. De dieren mogen heerlijk rondrennen in de volledig omheinde tuin. We vragen wel bij het boeken van de b&b te vermelden dat er 1 of 2 honden mee komen.