Annuleringsvoorwaarden Gratis annuleren kan tot 48 uur voor aankomst. Bij annuleren binnen 48 uur voor aankomst brengen wij 50% van het boekingsbedrag in rekening.

 • Inchecken
  Tussen 15:00 en 18:00
 • Uitchecken
  voor 11:00

Reglement  Roken is niet toegestaan in het gehele hotel. Bij overtreding van deze regel zijn wij genoodzaakt €100,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen wij de voorrijkosten van de brandweer à €300,- aan u doorbelasten. Kaarsen/wierrook aan te steken op de kamers is in niet toegestaan in verband met het brandalarm en brandgevaar. Beschadiging, vermissing of vernieling van eigendommen van het hotel leidt tot onmiddellijke verwijdering, aansprakelijkstelling en/of aangifte bij de politie. Het gebruik, verhandelen of in bezit hebben van verdovende middelen is verboden. Bij constatering hiervan schakelen wij de politie in en kan overgegaan worden tot verwijdering zonder teruggaaf van betaling. Het is verboden de kamer te bezetten met meer dan het aantal personen dan waarvoor is gereserveerd. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. In alle gevallen waarin dit regelement niet voorziet, beslist de directie van het hotel. Voor uw en onze veiligheid De hotelkamers zijn uitgerust met rookmelders die gekoppeld zijn aan de meldkamer van de brandweer. Het is niet toegestaan te roken op de hotelkamers. In het geval van een brandalarm wordt u verzocht de kamer en het hotel te verlaten. Volgt u in voorkomende gevallen de instructies van onze medewerkers op. Op de binnenzijde van de kamerdeur vindt u de plattegrond met de vluchtroute en de dichtstbijzijnde nooduitgang. Wij verzoeken u kennis te nemen van deze plattegrond. Op diverse plaatsen in het hotel hangen camera’s. Eenieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe met het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden. Het hotel is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen. Contactinformatie Onze medewerkers zijn vanaf 8 uur ’s ochtend tot maximaal een uur na sluitingstijd aanwezig om u te assisteren of vragen te beantwoorden. U kunt onze medewerkers ook telefonisch bereiken op nummer 0118-614851. In het geval van calamiteiten of urgente zaken buiten openingstijden kunt u een medewerker bereiken op 06-25416953.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Is een vroege check-in mogelijk?
  Inchecken kan vanaf 15.00 uur tot sluitingstijd van onze brasserie (zie openingstijden hieronder). Als u voor die tijd aankomt zullen wij proberen de kamer zo snel mogelijk klaar te maken. Een vroege check-in kunnen wij echter niet garanderen. Uiteraard is het mogelijk om zonder extra kosten uw bagage bij de cocktailbar achter te laten. Indien u na 18.00 uur incheckt, gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen, en houd er rekening mee dat het iets langer kan duren i.v.m. de dinershift.
 • Beschikt het hotel over een fietsenstalling?
  Ons hotel beschikt niet over een eigen fietsenstalling, maar het is wel mogelijk om uw fiets te stallen bij de fietsenrekken in de straat van het hotel. Echter raden wij "Delta Cycle" aan, omdat dit een veilige plek is voor uw fiets. Wij raden aan om uw fiets 's nachts te parkeren bij "Delta Cycle", gelegen in de straat "Zusterplein" nabij de markt, op slechts 4 minuten lopen van ons hotel. Delta Cycle is een gratis overdekte fietsenstalling, bewaakt door camera's. Ook zijn er fietskluizen aanwezig (tegen betaling) en oplaadpunten voor e-bikes.
 • Waar kan ik parkeren?
  Graag attenderen wij u op de parkeermogelijkheden in de buurt van ons hotel. Voor de dichtstbijzijnde parkeergarage verwijzen wij u naar ‘Parkeergarage Geere’ aan de Beenhouwerssingel of ‘Parkeergarage Achter de Houttuinen’. Deze parkeergarages bevinden zich op ongeveer 4 minuten lopen van het hotel. Hier kunt u tussen 08.00 uur en 20.00 uur betaald parkeren voor € 2,10 per uur en € 18,50 per dag. In de directe omgeving van Boutique Hotel Eleanor kunt u tussen 08.00 uur en 20.00 uur betaald parkeren voor € 2,80 per uur voor maximaal 2 uur. Buiten deze tijden en op zon- en nationale feestdagen is parkeren in heel Middelburg gratis, dit geldt ook voor de parkeergarages. Wij beschikken niet over een eigen parkeergelegenheid gezien ons hotel gelegen is in de binnenstad. De binnenstad van Middelburg is autovrij en om deze reden is het aan te raden gebruik te maken van de parkeergarages.
 • Waar kan ik een fiets huren?
  Indien u een fiets of e-bike wenst te huren, raden wij u aan om een korte wandeling van 7 min. te maken naar “Rens Petiet Tweewielerverhuur”. Hier is het mogelijk om fietsen te huren vanaf 1€0 voor een dag. Houd er rekening mee dat u een borg contant dient te betalen. Voor meer informatie kunt u de website bekijken: https://renspetiet.nl/fietsverhuur/
 • Kan ik later uitchecken?
  Uitchecken kan tot 11.00 uur. Als u later wilt uitchecken, is dit mogelijk op aanvraag. Er wordt voor elk extra uur een toeslag van €10 in rekening gebracht. Een late check-out is mogelijk tot 13.00 uur.
 • Kan ik vroeg ontbijten?
  Het ontbijt wordt geserveerd in de brasserie van 09:00 tot 11:00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk het ontbijtformulier de avond ervoor in te leveren bij de bar. De prijs van het ontbijt voor één persoon per nacht is €15, kinderen onder de 8 jaar ontbijten gratis. Vroeg ontbijt is eventueel mogelijk op aanvraag van maandag t/m vrijdag vanaf 8.00 uur. Op verzoek stellen wij graag een ontbijtpakket voor u samen om mee te nemen, dit is op aanvraag mogelijk is vanaf 07.30 uur en enkel op weekdagen.