U kunt de boeking onder voorwaarden op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Bekijk de annuleringsvoorwaarden van deze aanbieder hieronder bij de Algemene Voorwaarden.

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

  • Inchecken
    Tussen 16:00 uur en 17:00 uur
  • Uitchecken
    Voor 10:00 uur

- Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21jaar zijn niet toegestaan. - Tevens wordt bij groepen anders dan samen reizende personen in gezinsverband een extra borg van EURO 100 p.p. verlangd. - Tijdens het laagseizoen 10-12-2021 - 13-2-2022, 7-3-2022 - 27-3-2022 en 7-11-2022 - 18-12-2022 zijn de faciliteiten beperkt geopend tijdens de midweken (ma-vr). - In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Vakantiepark Aquadelta gesloten vanaf maandag 12 december tot vrijdag 16 december. - In verband met renovatiewerkzaamheden is de lift in uw appartementencomplexen buiten gebruik van dinsdag 13 december 8.15 uur t/m woensdag 14 december 17.00 uur. Gedurende deze periode kunt u alleen gebruik maken van de trap. Het is mogelijk dat de werkzaamheden overdag wat overlast met zich meebrengen. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. - U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen - Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan - Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden - Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid - Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. - Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend. - Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren. - Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat - Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Zijn huisdieren toegestaan?
    Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan en pas na bevestiging vanuit Roompot definitief.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]