Tot 21 dagen voor de incheckdatum kun je de boeking kosteloos annuleren. Bij annulering of wijziging daarna of indien u helemaal niet komt opdagen (no show) wordt minimaal 50% van de totale verblijfskosten in rekening gebracht. Bij voortijdig vertrek -om wat voor reden dan ook- vindt er geen restitutie plaats.

Na het boeken ontvangt u van de verhuurder een extra bevestiging met daarop de betalingsinstructies met een verzoek om een aanbetaling van 50%. De resterende kosten kunt u bij aankomst voldoen.

 • Inchecken
  Tussen 16:00 uur en 21:00 uur
 • Uitchecken
  Voor 10:00 uur

Huisdieren zijn niet toegestaan Kinderen en baby's zijn niet toegestaan Geen feestjes of bijeenkomsten Stilte tussen 22.00 en 08.00 Minimum leeftijd om te boeken 21 jaar

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Is Bunga Melati goed te bereiken met het openbaar vervoer?
  Treinstation en bushaltes bevinden zich allemaal op ca. 10 minuten loopafstand.
 • Zijn huisdieren toegestaan?
  Nee, in verband met hygiene zijn huisdieren niet toegestaan.
 • Zijn kinderen toegestaan?
  Omdat de accommodatie niet beschikt over faciliteiten noch nacht accommodatie voor (kleine) kinderen en/of baby’s zijn kinderen en baby’s dan ook niet toegestaan in het appartement. Ook het meenemen van een eigen vouw- of kinderbed is niet toegestaan.
 • Kan er ontbijt bijgeboekt worden?
  Nee, er is geen ontbijtservice, maar dankzij een volledig uitgeruste keuken kunt u heel comfortabel uw eigen ontbijt, middag- of avondeten bereiden.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]