Urlaub mit Hund in Zeeland

Mit dem Hund Urlaub in Zeeland machen

Urlaub in Zeeland mit dem Hund bedeutet ausgedehnte Spaziergänge am Strand und durch die Natur. Hier kann man sich im Herbst den frischen Wind um die Nase wehen lassen und im Sommer Abkühlung suchen. Dein Hund hat ganz viel Platz zum herumtollen, während du dich erholst. Wir haben 4 gute Gründe, warum du deinen Hund mit nach Zeeland in den Urlaub nehmen solltest.

Loes van Bree - allyourz
Loes
allyourz redaktion
3 min Lesezeit

Vakantiehuizen met hond in Zeeland

Kies een geschikt vakantiehuis voor jou en je hond in Zeeland. Van knusse B&B als B&B Beekerke tot een duurzaam strandhuis als Breezand Beachhouses. Met de hele familie kun je terecht bij de Watertoren in Vlissingen. Hier overnacht je op een unieke locatie met uitzicht op zee. Er zijn genoeg mogelijkheden als je in Zeeland een vakantiehuis zoekt waar de hond ook welkom is.

Alle Ferienhäuser mit Hund ansehen

Vakantiehuizen met omheinde tuin in Zeeland

Als je met je hond op vakantie gaat, is het wel zo fijn dat je niet hoeft op te letten als de hond even naar buiten gaat. In een vakantiehuis met omheinde tuin kan je trouwe viervoeter vrijuit spelen, terwijl jij lekker ontspant. In de omheinde tuin van dit moderne vakantiehuis in Herkingen is een speciale wasplaats voor je hond. Na een dag vol avontuur kun je je hond hier weer helemaal schoonmaken.

Vakantieparken met hond in Zeeland

Op een vakantiepark met hond in Zeeland heb je alle benodigdheden binnen handbereik voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu een weekend, midweek of volle week verblijft. In een fijn huisje met hond kun je samen genieten van alle comfort die je nodig hebt. Bij Dormio Resort Nieuwvliet-Bad heb je de keuze uit verschillende woningen die speciaal voor jou en je hond zijn ingericht. De woningen liggen dicht bij een omheinde hondenspeelplaats, er zijn voederbakken aanwezig en er is een hondendouche. Dit vakantiepark is een walhalla voor jou en je viervoeter.

Alle Ferienparks mit Hund ansehen

Camping in Zeeland met hond

Op een camping voelen jij en je viervoeter je helemaal vrij. Samen de hele dag in de buitenlucht genieten en spelen. Beleef een onvergetelijke vakantie bij Minicamping de Vlasschaard. Hier kun je terecht met je tent of caravan en genieten van rust, ruimte en een groene omgeving.

Alle Campingplätze mit Hunden ansehen

Hotel in Zeeland met hond

In Zeeland zijn talloze  hotels waar je met de hond mag overnachten. Trek er overdag samen op uit en ga op avontuur in de omgeving van het hotel. Na een dag in de buitenlucht kun je relaxen in je diervriendelijke hotelkamer. Samen bijkomen van de leuke dag en dromen over de komende vakantiedagen. Bij Duinhotel Breezand hebben ze zelfs speciale suites voor jou en je hond. En heb je al weleens in een kerk geslapen? Boutiekhotel Eglizen is een unieke locatie waar je samen met je trouwe viervoeter kunt overnachten.

Alle Hotels mit Hunden ansehen

Met je hond naar het strand in Zeeland

Op weg naar het strand ruik je de zee al en eenmaal op het strand is je hond niet te houden. Rollen door het zand, spelen met de branding, zijn staart die enthousiast kwispelt. Gooi de bal nog maar een keertje weg, zo ver als je kunt. Je beste maatje heeft plezier, dus jij ook. In Zeeland mogen honden in de winter vaak loslopen op het strand. In de zomer ga je hiervoor extra vroeg uit de veren of mag je hond ‘s avonds zonder riem het strand op. Op de informatieborden bij de strandopgangen kun je zien welke regels er gelden. Wij geven je een paar tips:

 1. Berkenbosch, Oostkapelle
  Vóór 1 mei en na 15 september mag je viervoeter hier de hele dag loslopen. Tussen 1 mei en 15 september mag je hond loslopen tussen 19:00 uur en 10:00 uur. Overdag neem je hem aangelijnd mee. 

 2. Het Nollestrand, Vlissingen
  Van 1 mei t/m 16 september mogen honden loslopen van 19:00 uur tot 10:00 uur. De periode daarbuiten mogen ze de hele dag mee zonder riem.

 3. Tussen de Punt van Westenschouwen en de Oosterscheldekering
  Honden mogen hier altijd loslopen.

 4. Strand Nieuw-Haamstede
  Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden loslopen. Vanaf 1 mei mogen ze tussen 19:00 uur en 10:00 uur loslopen, daarbuiten aangelijnd.

 5. Stranden Cadzand-Bad
  Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden loslopen. Tussen 1 mei en 2 oktober mogen ze loslopen van 18:00 uur - 10:00 uur, daarbuiten mogen ze aangelijnd mee.

Urlaub machen mit dem Hund

In diesen Unterkünften sind Hunde willkommen

Wird geladen...
Wird geladen...
  Ab p/Nacht
  € 0,-
  Sehen
  Wird geladen...
  Wird geladen...
   Ab p/Nacht
   € 0,-
   Sehen
   Wird geladen...
   Wird geladen...
    Ab p/Nacht
    € 0,-
    Sehen
    Wird geladen...
    Wird geladen...
     Ab p/Nacht
     € 0,-
     Sehen
     Wird geladen...
     Wird geladen...
      Ab p/Nacht
      € 0,-
      Sehen
      Wird geladen...
      Wird geladen...
       Ab p/Nacht
       € 0,-
       Sehen
       Wird geladen...
       Wird geladen...
        Ab p/Nacht
        € 0,-
        Sehen
        Wird geladen...
        Wird geladen...
         Ab p/Nacht
         € 0,-
         Sehen
         Wird geladen...
         Wird geladen...
          Ab p/Nacht
          € 0,-
          Sehen
          Wird geladen...
          Wird geladen...
           Ab p/Nacht
           € 0,-
           Sehen

           Häufig gestellte Fragen

           In vielen Hotels in Zeeland sind Hunde willkommen. Seht euch alle hundefreundlichen Hotels in Zeeland an.

           Zeeland ist ein ideales Reiseziel für Hundebesitzerinnen und Hundebesitzer. Buche ein haustierfreundliches B&B in Zeeland.

           Darf euer Hund mit in den Urlaub kommen? Mit Hund macht der Urlaub einfach mehr Spaß. In Zeeland gibt es viele haustierfreundliche Ferienhäuser.

           Euer Hund ist in Zeeland in vielen Unterkünften willkommen. Bucht hier eine haustierfreundliche Unterkunft.

           In Zeeland gibt es viele Möglichkeiten, mit Hund etwas zu unternehmen. Wir geben euch Tipps für einen schönen Urlaub mit Hund in Zeeland.