Bevrijdingsfestival Zeeland

Zeeland heute und morgen

Was kann man in Zeeland erleben?

In Zeeland ist das ganze Jahr hindurch immer etwas los. Wir helfen euch, das Beste aus eurem Zeeland-Urlaub herauszuholen. Auf dieser Seite zeigen wir die aktuellen Übersichten.In unseren Ausgehtipps findet ihr die besten Veranstaltungen und Festivals sowie eine Übersicht über aller Märkte in Zeeland (Saison- und Wochenmärkte).Und auf unserer Timeline findet ihr fast täglich aktuelle Informationen und Tipps für unterhaltsame Aktivitäten.

Timeline

Gestern
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Vlissingen is de ideale bestemming om stad en strand te combineren. In het centrum van de stad vind je leuke winkels, gezellige eettentjes en het strand is altijd op loopafstand. Verblijf in een hotel in Vlissingen en neem uitgebreid de tijd om deze stoere havenstad te leren kennen. Wij geven je 5 tips voor fijne hotels in Vlissingen.

Hotel in Vlissingen
5x toffe hotels in Vlissingen
23 März
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Overnachten in de Zeeuwse natuur is een unieke beleving, zeker in deze bijzondere eco cabins. Vlakbij Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse meer.

In de Zeeuwse Oase

Als je op zoek bent naar een bijzonder nachtje weg of minivakantie en even midden in de natuur wilt zijn, dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres.

21 März
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

De gehele binnenstad van Goes staat aanstaande zondag in het teken van mode en lifestyle tijdens de vriendinnendag. Het is koopzondag en er is van alles te beleven. Er zijn optredens op de markt van onder andere Bram Houg en er staan allerlei foodtrucks.

Grote Markt in Goes
Blijf meteen logeren in Goes

Van boutique hotelkamers tot een luxe appartement, er is voor ieder wat wils.

15 März
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Op een zonnige dag als vandaag is een overtocht met de Westerschelde Ferry een mooie belevenis. De zon in je gezicht, vogels die voorbij vliegen en schepen die dichterbij varen dan je je ooit had kunnen voorstellen.

Westerschelde Fähre
Stap jij aan boord?

De overtocht is al een belevenis!

13 März
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

De duinen bij Zoutelande zijn een hotspot voor paragliders. Bij goed weer zie je de vrolijk gekleurde paragliders in alle rust door de lucht zweven. Een mooi zicht!

Kust van Walcheren: wandel langs de hoogste duinen

Bezoek de kilometerslange stranden op Walcheren. Maak een wandeling door de hoogste duinen van Zeeland en bekijk de paragliders die boven de kust vliegen. Sluit je dag af met een diner op het strand tijdens zonsondergang.

Seitevan 73