Bevrijdingsfestival Zeeland

Zeeland heute und morgen

Verfolgen Sie die aktuellen Nachrichten unten auf unserer Timeline.

Informieren Sie sich über Feste und Veranstaltungen in unserem Veranstaltungskalender.

Besuchen Sie einen der vielen Märkte in unserem Kalender.

Erleben Sie jeden Tag ein Stück Zeeland. Inspiration finden und direkt buchen. Es ist allyourz!

Timeline

12 August
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Als je de langgerekte dorpsstraat van Burgh-Haamstede volgt, merk je bijna niet dat deze plaats op Schouwen-Duiveland eigenlijk bestaat uit twee dorpen: Haamstede en Burgh. Morgen vindt in Burgh de Burghse Dag plaats. Al meer dan dertig jaar een begrip op Schouwen-Duiveland. De straten staan geheel in het teken van dit dorpsfeest vol paarden en folklore. Ringrijden, sjezenrijden, er zijn allerlei markten. Ook worden er oude ambachten beoefend, kan je legervoertuigen bekijken en is er veel muziek.

Burgh-Haamstede dorp
Zien en doen in Burgh-Haamstede

De ligging in een bosrijke omgeving pal aan het strand, met verschillende bezienswaardigheden, evenementen, overnachtingsmogelijkheden en horeca maken Burgh-Haamstede een plaats waar je mooie herinneringen kunt maken.

10 August
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Met temperaturen van rond de 30 graden deze week is het strand wat ons betreft één van de beste plekken om de dag door te brengen. Ga bijvoorbeeld naar de weidse stranden in Cadzand-Bad, waar zelfs in het hoogseizoen voldoende ruimte is voor iedereen.

Cadzand-Bad Strand
Ontdek mondaine badplaats Cadzand-Bad en het weidse van Cadzand-Dorp

Cadzand is populair en dat is ze al jaren. Niet gek natuurlijk want het heeft heel veel te bieden. Dankzij verschillende bouwprojecten en verfraaiingen mag Cadzand-Bad zich inmiddels met recht mondain noemen. Het is de perfecte plek voor een dag strand of langer verblijf.

8 August
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Kijk deze zeehonden eens heerlijk rusten in de zon op een zandplaat in de Oosterschelde. Wist je dat je in Zeeland heel goed zeehonden, maar ook bruinvissen kunt spotten?

Dichtungen Oosterschelde
Op zoek naar bruinvissen en zeehonden bij Schouwen-Duiveland

Wil je graag zeehonden en bruinvissen zien in Zeeland? De meeste kans heb je bij de Oosterschelde vanaf Schouwen-Duiveland. Dit kan vanaf de kant, maar ga ook eens mee met een echte zeehondensafari. Met een boot vaar je verder de Oosterschelde op en heb je grote kans om zeehonden en bruinvissen te zien.

4 August
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

In hotel & restaurant Hof Aan Zee, in de duinen van Dishoek, laten ze al het mooie uit de omgeving proeven. Chef-kok en eigenaar Marcel Meijer, neemt ons mee tijdens het plukken van zijn ingrediënten in de duinen. Je kunt hier zelfs blijven logeren in één van de schitterende kamers.

Hof aan Zee Cottages
Hof aan Zee Cottages

In het schitterende hofje kun je ook overnachten in een cottage om de volgende ochtend te ontbijten met het geluid van de zee op de achtergrond.

3 August
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Heerlijk dineren op een unieke industriële locatie in Vlissingen. Restaurant De Lasloods in Vlissingen is weer geopend. Chef Michel Louws schotelt je in meerdere gangen de lekkerste gerechten voor. Wij maakten vorig jaar deze impressie.

Uit eten in Vlissingen: 7 restaurant hotspots
Uit eten in Vlissingen: 7 restaurant hotspots

Het pop-up restaurant van chef-kok Michel Louws in De Lasloods in Vlissingen staat garant voor een avond uniek dineren. Een culinaire belevenis die je niet snel zal vergeten. Laat je verrassen door het menu en de sfeer in een fantastisch decor van de voormalige maritieme loods.

Seitevan 55