Bevrijdingsfestival Zeeland

Zeeland heute und morgen

Verfolgen Sie die aktuellen Nachrichten unten auf unserer Timeline.

Informieren Sie sich über Feste und Veranstaltungen in unserem Veranstaltungskalender.

Besuchen Sie einen der vielen Märkte in unserem Kalender.

Erleben Sie jeden Tag ein Stück Zeeland. Inspiration finden und direkt buchen. Es ist allyourz!

Timeline

Gestern
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Zondagmiddag 4 december vind de kunst- en cultuurroute in Middelburg weer plaats. Deelnemers openen die dag speciaal hun deuren. Tussen 13.00 en 17.00 kun je rondkijken en kennismaken met de makers. Dit keer is het een extra bijzondere editie. Musici van Ty Zeeuws Kamerorkest spelen hun mooiste muziek voor het winkelend publiek op allerlei mooie locaties in de binnenstad. Extra sfeer dus tijdens je laatste inkopen voor pakjesavond.

Winkelstraten in Middelburg: hier wil je zijn
Winkelstraten in Middelburg: hier wil je zijn

Van oudsher is Middelburg een handelsstad en dat ondernemerschap voel je nog als je door de kleinere winkelstraatjes rondom het hart van de stad loopt. Je komt hier nog allerlei oude ambachten tegen zoals keramiekwinkels, naaiateliers, edelsmeden, chocolaterieën en meer.

29 November
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Van 17 december t/m 8 januari kun je schaatsen in Sluis. De XXL schaatsbaan is elke dag geopend. Voor de kleintjes is er een aparte kleuterbaan die 's avonds verandert in een curlingbaan. Voor een warm drankje kun je terecht in de bar waar je tevens je schaatsen kunt huren.

Weihnachten in Zeeland
Stadswandeling Sluis: winkelen, wandelen en goed eten

In het uiterste zuidwesten van Nederland ligt de winkelstad Sluis. Hier hoor je niet alleen dat je dicht bij de Vlaamse grens bent, je voelt en ziet het aan alles. De stad heeft een grenzeloos karakter en iedereen voelt zich hier thuis. Het bruist, het is er gezellig, warm en gastvrij.

26 November
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Grote drukte in Middelburg momenteel. Er werd onverwachts aangekondigd dat je vanmiddag om 14.00 op vijf plekken in Nederland er achter kan komen wie de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol zijn. Maar daarvoor moeten burgers wel samenwerken. Ben jij er ook bij?

wie is de mol Middelburg
24 uur in Middelburg

Monumentale gebouwen, karakteristieke gevels, leuke winkels en fijne restaurants. In Middelburg is genoeg te zien en te doen. Wandel door de straten en vergaap je aan al het moois. Als je maar één dag in Middelburg bent, wil je je tijd goed besteden. Met deze tips helpen wij je graag op weg.

25 November
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Ontwaken in de natuur met het geluid van de vogels die fluiten en de bomen die ritselen. Of kies je voor slapen in een oud kerkgebouw of voormalige watertoren? In Zeeland vind je het allemaal.

In de Zeeuwse Oase ©
10x Bijzonder overnachten in Zeeland

Of je nu een weekend weg gaat of een langere vakantie boekt, bij deze accommodaties beleef je gegarandeerd een bijzonder verblijf in Zeeland.

23 November
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Aankomende zaterdag 26 november is de Westerscheldetunnel weer tolvrij. Trek er op uit voor een dagje winkelen in Middelburg, Sluis, Zierikzee of Goes. Of ontdek één van de vele natuurgebieden die Zeeland rijk is.

Westerscheldetunnel
Ontdek Zeeland

Kies je voor winkelen, wandelen of eten & drinken? Of doe je het allemaal? Gebruik onze filters om een activiteit te ontdekken die helemaal bij jou past.

Seitevan 64