Bevrijdingsfestival Zeeland

Zeeland vandaag en morgen

Volg de actualiteit hieronder op onze Timeline.

Bekijk festivals en evenementen in onze Uitagenda.

Bezoek een van de vele markten via onze Kalender.

Timeline

Gisteren
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Het Veerse Meer is de ideale bestemming als je van watersport houdt. Waterskiën, surfen, kanoën of zeilen, het kan hier allemaal. Wil je eens wat nieuws proberen? Bij Delta Marina, de jachthaven van Kortgene, kun je sup fietsen huren.

Delta Marina Kortgene
Delta Marina Kortgene

Een plaats waar alles samen komt met een restaurant, watersportwinkel,en verhuur van motor- en zeiljachten, sloepen en kleinere zeilboten. Er is altijd iets te beleven.

27 juni
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Hulst is een fijne stad om te winkelen. Overzichtelijk en knus. Of je nu een nieuwe outfit zoekt of accessoires voor je huis, in Hulst winkel je bij landelijke ketens en bijzondere lokale adresjes in een unieke historische setting.

Hulst
Deze winkels wil je niet missen tijdens een dagje Hulst.
25 juni
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Daar zijn ze weer, de beste tips van de Zeeuwse Cultuur Agenda van deze week.

Een Zeeland aan mogelijkheden
Een Zeeland aan mogelijkheden

Zeeland heeft alles wat je zoekt. Kilometers strand. De mooiste natuur. De gezelligste steden en dorpen. En vanaf nu ook allyourz. Waar je alles regelt wat jouw verblijf onvergetelijk gaat maken. Of je nu voor een dagje, weekend of vakantie komt, gebruik onze filters om een Zeeland te ontdekken wat helemaal bij jou past.

24 juni
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

De Veste in Goes staat dit weekend in het teken van gezelligheid tijdens het gelijknamige festival. Het park ligt tussen de Keizersdijk en de Oostwal, ter hoogte van de Gasthuisstraat. Tijdens dit gratis toegankelijke festival kun je genieten van muziek, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken in het groene stadspark.

Goes-38-veste
Ontdek de murals van Goes: 2 wandelroutes

Laat je verrassen door prachtige muurschilderingen in Goes. Je vindt deze murals in zowel de binnenstad als buiten het centrum van Goes. Kies een van de twee wandelroutes, of stippel er zelf een uit om alle kunstwerken te ontdekken.

23 juni
Steffen
Steffen

Content Creator/Foto- en videograaf

Komend weekend vinden de Havendagen plaats in Terneuzen. Met de traditionele Havendagen brengt Terneuzen een ode aan de Schelde. Tal van activiteiten leggen de verbinding met het water en de haven. Er is onder andere een vlootschouw, een rescue oefening en volop live muziek.

Terneuzen boulevard
Kunst kijken in Zeeuws-Vlaanderen

En als je er toch bent? Ieder jaar is in juli en augustus de openluchtexpositie ‘Beelden op de Scheldeboulevard’ in Terneuzen te zien.

Paginavan 50