Noord-Beveland

Ontdek Noord-Beveland

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland

  Eindeloos genieten van natuur, watersport en afwisselende routes

  Ben je een fervent wandelaar of stap je graag op de fiets om lekker van de natuur te genieten? Breng dan een bezoek aan Noord-Beveland. Dankzij de ligging aan de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer zit je ook als watersporter goed op dit Zeeuwse eiland. Een bezoek aan Noord-Beveland staat garant voor een ontspannen uitstapje of verblijf.

  Bezig met laden

  Populaire bestemmingen op Noord-Beveland

  Noord-Beveland op de kaart

  Ontdek de mooiste plekjes, gezelligste restaurants, winkels en de fijnste vakantieverblijven op Noord-Beveland.

  Al het goede van Zeeland in je mailbox?

  Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

  Winter in Zeeland | Nieuwsbrief

  De dorpen op Noord-Beveland

  Kamperland is de grootste plaats op het eiland Noord-Beveland. Door de ligging, vlakbij de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde is het fantastische plek als je een watersportliefhebber bent. Andere plaatsen die een bezoek ook meer dan waard is als je van zeilen houdt, zijn Colijnsplaat en Kortgene. In en om de dorpen op Noord-Beveland zijn tal van fijne restaurants, gezellige terrassen en leuke winkels. 

  Naar het strand op Noord-Beveland

  Noord-Beveland is omringd door water en verbonden met het vasteland door bruggen en dammen. Wil je een dag genieten van één van de schoonste stranden van Nederland? Breng dan zeker een bezoek aan het Banjaardstrand vlakbij Kamperland. Op dit brede strand heb je ook op drukke dagen nog alle ruimte om je heen. Vanaf het strand heb je een uniek uitzicht op de Oosterscheldekering en Neeltje Jans. Ontdek daarnaast ook tal van kleine strandjes op Noord-Beveland aan de Oosterschelde en het Veerse Meer. 

  Crossen met de mountainbike en genieten van de natuur

  Als je er graag op uit gaat met de mountainbike dan mag een bezoek aan Noord-Beveland zeker niet ontbreken. Ontdek 75 kilometer aan mountainbikenetwerk over verharde en onverharde paden. Hier kun je als avonturier je hart ophalen. 

  Natuurgebieden Noord-Beveland

  Ook als natuurliefhebber valt er op Noord-Beveland veel te beleven. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de flora en fauna van het eiland. Geniet van de ongerepte natuur in de verschillende natuurgebieden, zoals de Schotsman, Goudplaat, inlagen Noordkant en de Oosterschelde. Achter de dijken kijk je uit over uitgestrekt polderlandschap.

  Overnachten op Noord-Beveland

  Wil je een weekend weg of op vakantie? Op Noord-Beveland vind je genoeg mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Voel je vrij op een camping of boek een overnachting in een vakantiewoning of hotel als je iets meer luxe wilt. Met een boot zit je op Noord-Beveland helemaal goed. Er zijn voldoende jachthavens waar je eenvoudig kunt aanmeren, of huur een boot bij een van de vele zeilscholen.