Overnachten

Overnachten in Domburg

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Overnachten in het sfeervolle Domburg

Overnachten in Domburg? Wanneer je overnacht in Domburg kun je volop genieten van je weekendje weg of vakantie. Van slapen in een slaapstrandhuisje in Domburg tot wakker worden in een luxe hotel: de mogelijkheden zijn er. Begin de dag met een heerlijk ontbijt bij het hotel en kijk ‘s avonds naar de sterrenhemel op het strand. 

Activiteiten Domburg

In Domburg is van alles te beleven tijdens een weekendje weg of een vakantie. Het strand in Domburg trekt natuurlijk altijd, maar je kunt hier ook heel goed winkelen. Liever sportief? Bij Surfschool Sportshop Domburg kun je leren surfen en daarna de hele middag op het prachtige strand vertoeven. Of stad op de fiets en ga eropuit naar een van de dorpjes of steden in de omgeving. Vlissingen en Middelburg zijn ook zeker het bezoeken waard. 

Strand Domburg

Restaurants Domburg

Uit eten in Domburg? Er zijn in Domburg meer dan genoeg restaurants om uit te kiezen. Een avondje chique uit eten in Domburg kan goed bij Restaurant Mezger of Het Badpaviljoen. Wanneer je van Mexicaans eten houdt, zul je blij worden van El Fuego. Houd nog ruimte over voor het dessert, want een ijsje halen doe je in Domburg bij de IJsvogel aan de Ooststraat. Van een complete ijscoupe tot een ijsje om mee te nemen: hier vind je alles. 

Bezienswaardigheden Domburg 

In en rondom Domburg is genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het Marie Tak van Poortvlietmuseum. Hier kun je verschillende werken bewonderen van kunstenaars die een band met Zeeland. Voor een mooie wandeling kun je De Manteling bezoeken. Dit mooie natuurgebied ligt tussen Oostkapelle en Domburg.