Alllyourz Community

Onze community voor de vrijetijdssector in Zeeland

Tips en advies voor lokale aanbieders

Deze community is ter ondersteuning van alle lokale aanbieders die actief zijn in de vrijetijdssector in Zeeland

Toerisme in Zeeland maakt een sterke groei door en mede door veel investeringen van ondernemers zijn er veel veranderingen. Digitaal is voor de vrije tijd sector niet meer weg te denken en bij allyourz begrijpen we wat bezoekers willen. Bouw samen met ons mee aan een sterk digitaal platform voor toerisme in Zeeland. We helpen je graag.

Hier vind je updates, handige informatie en we delen onze tips. Hoe beter jij inspeelt op de almaar digitalere gebruiker, des te beter wordt jouw lokale aanbod gevonden en gebruikt en des te succesvoller zal jij zijn. We helpen je hier graag mee, zowel met ons platform als via deze lokale community.

Nieuwe aanbieders op allyourz

Iedere dag verschijnen er nieuwe aanbieders op allyourz. Niet alleen hotels, vakantiehuizen en campings, maar ook winkels, restaurants, dagattracties en activiteiten. Hieronder lichten we een aantal nieuwe partners uit. Wil jij ook op allyourz? Of op een andere manier met ons samenwerken? Regel het eenvoudig hier!

Wat is er nieuw op allyourz?

Iedere dag ontwikkelen we allyourz weer een stukje verder. Regelmatig komen er nieuwe onderdelen en functionaliteit op allyourz. Hieronder geven we de meest recente aanpassingen weer.

Deze onderdelen hebben we verbeterd of toegevoegd voor gebruikers
  • Zeeland op de kaart. Nieuwe MAP functionaliteit. Iedere accommodatie wordt getoond op een dynamische kaart.

  • Verbeterde Filtering. Het aantal resultaten is direct zichtbaar op basis van de filters tijdens het zoeken naar accommodaties.

Deze onderdelen hebben we verbeterd of toegevoegd voor aanbieders
  • Presentatie en boeken accommodatie
    Als je een kamer of accommodatie verhuurt, hebben we goed nieuws. Je kunt je beter onderscheiden met extra informatie. Log in met je account en start vandaag nog met om beter specificeren van jouw verhuurobjecten.

  • Toevoegen vrijetijdsaanbod. Naast accommodaties, kunnen ook aanbieders van lokale activiteiten, restaurants, winkels ed. hun aanbod nu gratis publiceren op allyourz.nl

  • Bestemmingspagina. Gasten bezoeken graag leuke en aantrekkelijke bestemmingen in Zeeland. We bezoeken alle bestemmingen en maken er een relevante overzicht van. In samenwerking met gemeente en/of lokale ondernemersvereniging bieden we steeds meer informatie en inspiratie. Bekijk bijvoorbeeld eens: /middelburg Wil jij ook meer uitgebreide informatie van jouw dorp of stad op allyourz? Neem dan contact met ons op.

Uitbreidingen van onze prijs en beschikbaarheid tool

Gebruik je onze software om prijs en beschikbaarheid te managen?

Binnenkort beschikbaar:

  • Prijsdifferentiatie. Binnenkort kun je gevarieerde prijzen per dag instellen.

  • Prijzen per periode instellen. In ontwikkeling.

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze periodieke Community updates.

Binnenkort op allyourz

Jouw aanbod in de spotlight

What makes people click? In de enorme overvloed aan informatie en aanbod op internet is je digitale presentatie cruciaal om de aandacht te trekken van potentiële bezoekers. Wij weten hoe jij je optimaal kan onderscheiden en helpen je graag. Bekijk de video met onze oprichters en hoor wat we allemaal voor je kunnen doen.

Start vandaag nog op allyourz

Jouw vakantiehuis of bedrijf in Zeeland kan uiteraard op allyourz. Aanmelden en jezelf presenteren is heel eenvoudig en gratis. Maak een account aan en start vandaag nog. Lees hier alles over de voordelen van samenwerken met allyourz.
Community Onboarden ondernemer

Onze Updates in je mail ontvangen?

Maak het je zelf makkelijk en ontvang iedere maand de laatste updates en ontwikkelingen in je mail. Laat hier je mailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en belangrijke updates.

Cas2

Achtergrond informatie

We gingen op pad en maakten deze video’s

Wij zijn iedere dag onderweg om Zeeland te ontdekken en nemen jou graag mee! Met onze video’s krijg je snel een indruk en blijf je helemaal bij. Volg ons op Instagram en Facebook of volg onze eigen Timeline.