Alllyourz Community

Onze community voor de vrijetijdssector in Zeeland

Tips en advies voor lokale aanbieders

Deze community is ter ondersteuning van alle lokale aanbieders die actief zijn in de vrijetijdssector in Zeeland

Toerisme in Zeeland maakt een sterke groei door en mede door veel investeringen van ondernemers zijn er veel veranderingen. Digitaal is voor de vrije tijd sector niet meer weg te denken en bij allyourz begrijpen we wat bezoekers willen. Bouw samen met ons mee aan een sterk digitaal platform voor toerisme in Zeeland. We helpen je graag.

Hier vind je updates, handige informatie en we delen onze tips. Hoe beter jij inspeelt op de almaar digitalere gebruiker, des te beter wordt jouw lokale aanbod gevonden en gebruikt en des te succesvoller zal jij zijn. We helpen je hier graag mee, zowel met ons platform als via deze lokale community.

Nieuwe aanbieders op allyourz

Iedere dag verschijnen er nieuwe aanbieders op allyourz. Niet alleen hotels, vakantiehuizen en campings, maar ook winkels, restaurants, dagattracties en activiteiten. Hieronder lichten we een aantal nieuwe partners uit.

Wat is er nieuw op allyourz?

Iedere dag ontwikkelen we allyourz weer een stukje verder. Regelmatig komen er nieuwe onderdelen en functionaliteit op allyourz. Hieronder geven we de meest recente aanpassingen weer.

Deze onderdelen hebben we verbeterd of toegevoegd voor gebruikers
 • Zeeland op de kaart. Nieuwe MAP functionaliteit. Iedere accommodatie, activiteit, winkel en restaurant wordt getoond op een dynamische kaart.

 • Verbeterde Filtering. Het aantal resultaten is direct zichtbaar op basis van de filters tijdens het zoeken naar accommodaties.

 • Verbetering Product Detail Pagina
  De pagina waar het allemaal om draait is natuurlijk de pagina van de accommodaties. Hier hebben we een nieuw ontwerp voor gemaakt dat we momenteel aan het doorvoeren zijn. De verbeteringen bevatten onder andere betere weergave van de prijzen, betere rangschikking van de faciliteiten en kenmerken en meer informatie over de omgeving van de accommodatie.

 • Reviews
  Terwijl we druk bezig zijn onze eigen reviewbestand op te bouwen, hebben onze slimme programmeurs een manier gevonden op nu al reviews te kunnen publiceren, die baseren wij op de Google-reviews van accommodaties.

Deze onderdelen hebben we verbeterd of toegevoegd voor aanbieders
 • Presentatie en boeken accommodatie
  Als je een kamer of accommodatie verhuurt, hebben we goed nieuws. Je kunt je beter onderscheiden met extra informatie. Log in met je account en start vandaag nog met om beter specificeren van jouw verhuurobjecten.

 • Toevoegen vrijetijdsaanbod.
  Naast accommodaties, kunnen ook aanbieders van lokale activiteiten, restaurants, winkels ed. hun aanbod nu gratis publiceren op allyourz.nl

 • Bestemmingspagina.
  Gasten bezoeken graag leuke en aantrekkelijke bestemmingen in Zeeland. We bezoeken alle bestemmingen en maken er een relevante overzicht van. In samenwerking met gemeente en/of lokale ondernemersvereniging bieden we steeds meer informatie en inspiratie. Bekijk bijvoorbeeld eens: /middelburg Wil jij ook meer uitgebreide informatie van jouw dorp of stad op allyourz? Neem dan contact met ons op.

 • Allrez
  Vanaf nu beheer je jouw prijzen & beschikbaarheid direct via allrez, onze eenvoudige oplossing voor verhuurders die geen reserveringssysteem (willen) gebruiken. Via een handige kalender kun je verschillende prijzen voor het hele jaar instellen.

 • Ical
  Met onze i-Cal oplossing synchroniseer je eenvoudig je beschikbaarheid met bijvoorbeeld je eigen website of andere platforms mocht je daar gebruik van maken. De synchronisatie met i-Cal kan je eenvoudig combineren met bijvoorbeeld de allrez opties hierboven of als je Recranet gebruikt.

Binnenkort beschikbaar:

 • Zeeland Navigator
  Binnenkort lanceren we een Tab Navigation in de vorm van de Zeeland Navigator. Zo kun je nog makkelijker door ons platform navigeren.

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze periodieke Community updates.

Binnenkort op allyourz

Jouw aanbod in de spotlight

What makes people click? In de enorme overvloed aan informatie en aanbod op internet is je digitale presentatie cruciaal om de aandacht te trekken van potentiële bezoekers. Wij weten hoe jij je optimaal kan onderscheiden en helpen je graag. Bekijk de video met onze oprichters en hoor wat we allemaal voor je kunnen doen.

Start vandaag nog op allyourz

Jouw vakantiehuis of bedrijf in Zeeland kan uiteraard op allyourz. Aanmelden en jezelf presenteren is heel eenvoudig en gratis. Maak een account aan en start vandaag nog. Lees hier alles over de voordelen van samenwerken met allyourz.
Community Onboarden ondernemer

Onze updates in je mail ontvangen?

Maak het je zelf makkelijk en ontvang iedere maand de laatste updates en ontwikkelingen in je mail. Laat hier je mailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en belangrijke updates.

Cas2

Achtergrond informatie

We gingen op pad en maakten deze video’s

Wij zijn iedere dag onderweg om Zeeland te ontdekken en nemen jou graag mee! Met onze video’s krijg je snel een indruk en blijf je helemaal bij. Volg ons op Instagram en Facebook of volg onze eigen Timeline.