Wijnhoeve De Kleine Schorre Zeeland ©

Samenwerking HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en allyourz

HZ Kenniscentrum Kusttoerisme voert een doorlopend bezoekersonderzoek uit en is hiervoor een samenwerking aangegaan met allyourz. Met de resultaten van het onderzoek helpt het Kenniscentrum samen met ondernemers in de vrijetijdssector om Zeeland nog aantrekkelijker te maken voor gasten. 

Iedere ondernemer die actief is in de vrijetijdsector in Zeeland kan meehelpen met het bezoekersonderzoek. Ondernemers die meewerken kunnen ook een drietal eigen vragen toevoegen aan het onderzoek. Ze ontvangen een speciale QR code en link die ze kunnen delen met hun gasten.

Doe mee en maak kans op een waardebon t.w.v. € 250,-

Ook allyourz werkt mee. Op allyourz en bijvoorbeeld ook in mails aan mensen die via allyourz geboekt hebben, wordt gevraagd om deel te nemen, maar de samenwerking gaat nog verder. Het Kenniscentrum verloot namelijk een zestal waardebonnen onder de deelnemers. De waardebonnen ter waarde van € 250,00 zijn exclusief te besteden voor een of meerdere overnachtingen in Zeeland via allyourz. Daar worden dus een aantal deelnemers heel blij van! En wij ook ;-)

Voor bezoekers

Ben je bezoeker aan Zeeland en wil je deelnemen? Klik dan op onderstaande button: 

Meer informatie over deelnemen

Voor ondernemers

Ben je ondernemer en wil je meer info? Kijk dan hier: 

Meer informatie bezoekersonderzoek