Zeeuwse Pioniersprijs | Inglourious Fiction/Zeeuwse Connectie ©

Zeeuwse Pioniersprijs

Yes! allyourz heeft de Zeeuwse Pioniersprijs 2023 gewonnen. Ben je ondernemer of verhuurder en vier je het feestje met ons mee?

Yes, we hebben de Zeeuwse Pioniersprijs 2023 gewonnen!

Allyourz heeft de Zeeuwse PioniersPrijs van 2023 gewonnen. We zijn supertrots en blij. Het is een mooie bekroning op ons werk, mede dankzij onze Founding Partners en meer dan 1000 partners die bij allyourz aangesloten zijn. Met allyourz is er een lokaal en eerlijk alternatief voor de grote, internationale platforms. Eerlijke commissie en werken onder je eigen voorwaarden. Dat doen we lokaal en samen met ondernemers en verhuurders in Zeeland. Zo ontstaat er een groot en divers aanbod waar bezoekers direct kunnen boeken en reserveren. Ontdek ook wat lokaal samenwerken met allyourz voor jou kan betekenen.

Jouw bedrijf aanmelden

Foto credits: Inglourious Fiction/Zeeuwse Connectie

Wat is de Zeeuwse Pioniersprijs?

De Zeeuwse PioniersPrijs van De Zeeuwse Connectie is een jaarlijkse prijs voor de persoon of organisatie in of uit Zeeland die zich de afgelopen periode heeft weten te onderscheiden door middel van durf, lef, vindingrijkheid, ondernemerschap en uiteraard pioniersgeest en daarmee een positief beeld geeft over de provincie Zeeland in het algemeen en de kansen die er in Zeeland zijn, met als doel uit te dragen welke mooie initiatieven er in Zeeland (kunnen) ontstaan, om hiermee het imago van Zeeland positief te beïnvloeden en (economische) bedrijvigheid in Zeeland te stimuleren.

Video credits: Omroep Zeeland

Wie is allyourz?

allyourz werkt actief aan het aantrekken van meer bezoek naar de bestemmingen in Zeeland. Bezoekers kunnen op allyourz.nl eenvoudig al het aanbod van lokale ondernemers doorzoeken en boeken. Het hele jaar rond. allyourz is opgericht door Adjan Kodde en Maaike van Geloven uit liefde voor Zeeland. En vanuit de overtuiging dat het toerisme in Zeeland gebaat is bij meer digitaal gebruikersgemak en een relevante beleving voor zowel verblijfs- en dagtoeristen, als ook inwoners van Zeeland.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een koffie in onze lobby.

Over ons

Westkapelle vuurtoren

Jouw bestemming op allyourz

Hoe leuker bezoekers het in Zeeland hebben, hoe vaker ze terug zullen keren. En dat is natuurlijk wat we willen. Gasten die net zo dol op Zeeland zijn als wijzelf. Daarom publiceert allyourz zoveel informatie over alles wat er te beleven valt. Op allyourz vind je alle informatie over populaire Zeeuwse steden en dorpen, maar ook over de minder bekende plekken.

Bekijk jouw bestemming op allyourz

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief