Team allyourz

Contact

Hi, hoe kunnen we je helpen?

Ik ben een bezoeker

Heb je een vraag over je verblijf? Bekijk je boekingsbevestiging voor de contactgegevens van de accommodatie.

Heb je een andere vraag? Mail ons dan. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk antwoorden. Ook buiten kantoortijden zijn we bereikbaar.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Veelgestelde vragen

Mail Helpdesk

Ik ben een ondernemer

Bied jij in Zeeland één of meer verblijfsaccommodaties te huur aan of organiseer jij een originele activiteit, run je een tof restaurant of leuke winkel? Meld je snel aan bij allyourz! Iedereen is welkom. Ook als je een andere vraag hebt, helpen we je graag.

Meld je bedrijf aan

Veelgestelde vragen

Mail ons

Redactie allyourz

Misschien heb je onlangs een nieuw restaurant ontdekt, of ben je zelf eigenaar van een hotspot in Zeeland. Laat het ons weten en onze redactie beoordeelt of en waar het een plaatsje krijgt op allyourz. Wil je een evenement aanmelden voor op onze evenementenkalender? Wij horen het graag en plaatsen het evenement zo snel mogelijk op de agenda.

E-mail redactie

allyourz

Groenmarkt 13
4331BH, Middelburg
helpdesk@allyourz.nl

Openingstijden

allyourz is natuurlijk altijd open om een verblijf te boeken of op zoek te gaan naar de leukste plekjes in Zeeland. Als je een vraag hebt, proberen onze medewerkers deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook buiten kantoortijden reageren we snel.

Heb je een vraag over je verblijf? Bekijk dan je boekingsbevestiging voor de contactgegevens van de accommodatie.

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur.

Live chat

Als je direct antwoord wil, dan kun je je vraag stellen via de live chat. Je kunt een chat starten door op de ronde button te klikken, links op je scherm. Ons team helpt je graag.

Als de chat offline is binnen kantooruren, reageren we per mail (meestal binnen een uur).