Middelburg Lange Jan

Overnachten in Middelburg

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Geniet van een overnachting in Middelburg

De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, is de ideale bestemming voor een overnachting. Verblijf hier in een prachtig hotel of ga voor een rustige B&B. Middelburg zit vol mooie verrassingen en er is altijd iets te beleven. Plof op het terras op de Markt voor een heerlijke middag in de zon of huur een kano en verken Middelburg vanaf de grachten. 

Erop uit! Activiteiten in Middelburg 

In Middelburg is altijd wel iets te doen. Als je van winkelen houdt, kun je in Middelburg je hart ophalen. Hier vind je een mooie mix van lokale ondernemers en grotere ketens. Op donderdag en zaterdag kun je struinen langs de kramen op de wekelijkse markt. Een bezoek aan een van de musea in Middelburg is altijd een goed idee. Denk aan het Zeeuws Museum, de Vleeshal, of Sjakie’s Chocolade Museum. Als je met het hele gezin in Middelburg overnacht, is het een aanrader om Mini Mundi te bezoeken. In dit familiepretpark kunnen kinderen heerlijk spelen. 

Middelburg stadshaven

Uit eten bij restaurants in Middelburg

Wanneer je in Middelburg uit eten wilt, zijn er genoeg opties. Dineer je graag in luxe? Schuif dan eens aan bij restaurant Scherp. Als je geniet van de verse Zeeuwse vis, is restaurant Zeeuwse Streken absoluut een aanrader. Naast restaurants vind je in Middelburg ook veel leuke tentjes voor een kop koffie en een lekker taartje, bijvoorbeeld bij Honeypie of De Juf. Keuzestress gegarandeerd, want er is heel veel lekkers hier. 

Bezienswaardigheden in Middelburg

Middelburg is een historische stad met een rijk verleden. De stad was belangrijk in de tijd van de VOC. Dat zie je terug aan de vele historische bouwwerken. Misschien overnacht je in Middelburg wel in een van deze mooie gebouwen! Geniet van al het moois in Middelburg met een stadswandeling, waarbij je oog zeker zal vallen op de Lange Jan. Deze toren wordt ook wel de Abdijtoren genoemd en is onderdeel van het Abdijcomplex. De Lange Jan kan zelfs beklommen worden voor een fenomenaal uitzicht over het centrum van Middelburg.