Middelburg Lange Jan

Appartementen in Middelburg

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Middelburg: 68 beschikbare appartementen gevonden
Bij 23 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Appartementen in Middelburg

Als je over de drempel van je appartement in Middelburg stapt, weet je dat je vakantie of weekend weg is begonnen. Vanuit een vakantieappartement sta je binnen no time in het centrum van de moderne monumentenstad. Of je nu kiest voor een luxe appartement of een knusse studio, het is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Middelburg te ontdekken of voor een bezoek aan het strand.

Activiteiten in Middelburg

Wat te doen in Middelburg tijdens een verblijf? Er zijn genoeg culturele, sportieve en culinaire activiteiten om uit te kiezen. Maak bijvoorbeeld een rondvaart door de grachten, een stadswandeling door de Abdij van Middelburg of verwen jezelf tijdens een dagje winkelen. Ga eropuit in Middelburg en beleef de monumentenstad in zijn volle glorie.

Eten en drinken in Middelburg

Of je nu zin hebt in een gezond ontbijt, een lekkere lunch of een uitgebreid diner, in Middelburg vind je een grote hoeveelheid restaurants, koffietentjes en andere eet- en drinkgelegenheden. Je zou er bijna keuzestress van krijgen. Wil je uit eten in Middelburg en weet je niet goed waar? Wij hebben ​​fijne restaurants, ontbijt- en lunch hotspots in Middelburg voor je op een rij gezet.

Bezienswaardigheden in Middelburg

In Middelburg zijn zoveel bezienswaardigheden, dat je aan één dag niet genoeg hebt. De beste manier om de bezienswaardigheden te ontdekken, is te voet of op de fiets. Zo zie je vele malen meer. Historische gebouwen als de Abdij van Middelburg, het oude Stadhuis op de Markt en de vele monumentale panden in de stad ‘vertellen’ verhalen die je gehoord moet hebben tijdens een bezoek aan Middelburg.