Accommodatie Vrouwenpolder

Appartementen in Vrouwenpolder

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Appartementen in Vrouwenpolder

In een appartement  in Vrouwenpolder, ben je altijd dichtbij het strand en het water is nooit ver weg. Hier geniet je met de hele familie van brede stranden, watersportactiviteiten en prachtige natuur. In Vrouwenpolder vind je een ruim aanbod aan appartementen. Bekijk alle appartementen in Vrouwenpolder bij allyourz.

Activiteiten in Vrouwenpolder

Actievelingen zijn in Vrouwenpolder op de juiste plek. Hier kun je tal van sportieve activiteiten beleven. Je vindt hier kilometerslange fiets- en wandelroutes die erop wachten ontdekt te worden. Met kinderen kun je vanuit Vrouwenpolder ook alle kanten op. Breng een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans of ga op zeehondensafari. Houd je van een uitdaging? Leer dan kitesurfen bij Vertigo Sports of windsurfen bij Surfschool Veerse Dam.  Heb je zin in een dagje shoppen of een cultureel uitstapje? Breng dan een bezoek aan Middelburg, Vlissingen of Veere.

Watersport hotspot Brouwersdam

Restaurants in Vrouwenpolder

Als je even geen zin hebt om te koken in je appartement, dan is er volop keuze aan restaurants in Vrouwenpolder. Het is tenslotte vakantie. In het centrum van Vrouwenpolder vind je in eetcafé De Lamme Goedzak. Ook aan het strand van Vrouwenpolder is de sfeer goed. Bij de verschillende strandpaviljoens kijk je tijdens het eten uit over de Noordzee, terwijl je geniet van je vakantie of weekend weg.

Bezienswaardigheden in Vrouwenpolder

Tijdens je verblijf in een appartement in Vrouwenpolder is het ruime strand een must see. In elk seizoen is het hier goed toeven. Door de breedte van het strand heb je hier altijd de ruimte. Ook Natuurgebied Oranjezon is een bezoekje waard. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de veelzijdigheid van dit duingebied. Grote kans dat je wilde dieren spot tijdens je wandeltocht. Aan de voet van Natuurgebied Oranjezon kun je zelfs overnachten in een appartement.