Veere haven

Appartementen in Veere

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Veere: 6 beschikbare appartementen gevonden
Bij 3 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Appartementen Veere

Overnacht in een appartement in Veere en beleef een fijn weekend weg of vakantie. Net buiten het centrum van Veere vind je verschillende ruime vakantieappartementen. Overnacht romantisch met z’n tweeën of met de hele familie. Er is in Veere altijd wel een vakantie appartement dat past bij je wensen. Boek nu je vakantie appartement in Veere bij allyourz.

Activiteiten in Veere

Wat te doen tijdens je verblijf in een appartement in Veere? Maak een stadswandeling door Veere en vergaap je aan monumentale  gebouwen en gevels. Hier waan je je voor even terug in de tijd. Stap eens binnen bij Museum Veere en kom alles te weten over de geschiedenis van Veere. In de omgeving van Veere is genoeg te zien en doen. Ga de natuur in en wandel door het Veerse bos of wandel over de stadswallen van Veere. Ook fietsers kunnen hun hart ophalen in Veere. Vanuit dit pittoreske stadje maak je een mooie fietstocht naar Middelburg of Vlissingen.

Restaurants in Veere

Wordt het zelf koken in je appartement of ga je liever uit eten? Dan zijn er genoeg restaurants in Veere om uit te kiezen. In het centrum van Veere vind je veel gezellige terrassen en restaurants. Ook aan de haven is het goed toeven met uitzicht op de talloze zeilboten. Wij geven je 5 tips voor leuke restaurants in Veere.

Restaurants in Veere, de Werf

Bezienswaardigheden in Veere

Grote Kerk Veere is een niet te missen bezienswaardigheid. Niet alleen de buitenkant is indrukwekkend om te zien. Bezoek de Experience en stap middenin eeuwenoude verhalen door projecties, levendige animaties en 3D-geluiden. Op een interactieve manier ontdek je zo de raadsels en geheimen van dit gebouw. 

Grote Kerk Veere Experience