Team allyourz

Hoe kunnen we je helpen?

Het snelste antwoord op jouw vragen vind je hieronder.

Partner worden bij allyourz

Onboarden | allyourz

Alle vormen van accommdodaties zijn welkom op ons platform. Of je nu een vakantiehuis, appartement, (mini)camping, B&B of hotel hebt, verhuren gaat eenvoudig via allyourz.

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

allyourz verbindt toeristen, ondernemers en inwoners op één platform. Wij hebben de ambitie om hét vrijetijdsplatform van Zeeland te worden: een combinatie van overnachten en beleven. Gasten boeken hun gehele verblijf bij allyourz, van accommodatie tot lokale activiteit. Tergelijkertijd kan de gast inspiratie opdoen over alles wat er te beleven is in Zeeland. De commissies worden geïnversteerd in de promotie van Zeeland.

Er wordt geen starttarief in rekening gebracht. Ondernemers die exclusief voor allyourz kiezen, betalen per boeking slechts 5% commissie. Wil je je aanbod toch op meerdere platforms aanbieden? Dat is uiteraard mogelijk, je betaalt dan 10% commissie bij allyourz. De commissie wordt berekend over het totaalbedrag, exclusief toeristenbelasting en een eventuele waarborgsom.

De doelgroep van allyourz bestaat op dit moment vooral uit Duitse, Nederlandse en Belgische gasten. Dit komt voornamelijk omdat de website in het Nederlands en Duits te vinden is. We zijn voornemens het portaal in de toekomst beschikbaar te maken voor gasten uit andere landen. De eerstvolgende talen zullen Engels en Frans zijn.

In het hoogseizoen weten veel gasten Zeeland wel te vinden. allyourz richt zich daarom juist op de schouderseizoenen, door middel van marketingcampagnes en gepersonaliseerde content.

In Zeeland worden er veel verschillende PMS systemen gebruikt. Via onze integratiepartners communiceert allyourz met meer dan 150 verschillende PMS systemen en Channel Managers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Wij nemen contact met je op en daarna regel je je aanbod, prijzen en beschikbaarheid direct via je account en synchroniseer je agenda's via Ical. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via partners@allyourz.nl.

Verhuurkantoren zijn van harte welkom om zich aan te melden bij allyourz. Via allyourz.nl/ondernemers kun je je aanmelden als partner. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Je kiest zelf welk aanbod je plaatst op allyourz.nl. Hier ben je geheel vrij in.

Boekingen

Cadzand overnachten aan de kust

Ondernemers die exclusief voor allyourz kiezen, betalen per boeking slechts 5% commissie. Wil je je aanbod toch op meerdere platforms aanbieden? Dat is uiteraard mogelijk, je betaalt dan 10% commissie bij allyourz. De commissie is exclusief BTW en wordt berekend over het totaalbedrag, exclusief toeristenbelasting en een eventuele waarborgsom.

Je kunt geheel je eigen betaling regelen met de gast. Hier zit allyourz niet tussen. Wil je toch liever een aanbetaling ontvangen direct bij de boeking? Dat kan. Dan ontvang je een link van allyourz om een Stripe account aan te maken. Stripe is een Payment Service Provider. Je stelt zelf een aanbetalingspercentage in (0-100%) en ontvangt het geld direct op jouw Stripe account.

Alle boekingen zijn direct bevestigd naar de gast en naar de ondernemer. De prijs & beschikbaarheid is realtime, zodat er geen dubbele boekingen kunnen ontstaan.

Alle boekingen zijn direct bevestigd en kunnen hierdoor niet worden geweigerd. In sommige gevallen kan een reservering worden gewijzigd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je hanteert geheel je eigen voorwaarden. Op je eigen pagina kun je aangeven wat je annulering- en betalingsvoorwaarden zijn. Ook kun je een PDF uploaden met al je eigen voorwaarden. Gebruik je geen eigen voorwaarden? Dan kun je de boekings- en annuleringsvoorwaarden van allyourz hanteren.

Als je gast onverhoopt wil annuleren, gebeurt dat volgens de door jouw gekozen voorwaarden. Als de bezoeker annuleert zonder aan jou annuleringskosten te betalen, rekenen wij geen commissie. Als jij annuleert, blijft (behalve in heel bijzondere gevallen) de commissie wel van kracht. Al zullen we je bij grote gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een lockdown natuurlijk niet in de steek laten, dan kunnen we een uitzondering maken. Zorg altijd dat de annulering ook bij ons bekend is, zodat we dit juist kunnen verwerken op de commissiefactuur.

Service

Cadzand fietsen

Gasten en ondernemers kunnen bij ons terecht van maandag t/m vrijdag tot 17.00 via e-mail of chat. In de weekenden zijn we bereikbaar voor partners via partners@allyourz.nl of helpdesk@allyourz.nl voor gasten en reageren we zo snel mogelijk bij spoed.