Domburg Zeeland

Hoe kunnen we je helpen?

Het snelste antwoord op jouw vragen vind je hieronder.

Partner worden bij allyourz

Accommodatie Vrouwenpolder

Via ondernemers.allyourz.nl kun je je aanmelden als partner. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Lees hier alles over partner worden en bekijk alle voordelen op een rijtje.

Allyourz verbindt toeristen, ondernemers en inwoners op één platform. Wij hebben de ambitie om hét vrijetijdsplatform van Zeeland te worden: een combinatie van overnachten en beleven. Gasten boeken hun gehele verblijf bij allyourz, van accommodatie tot lokale activiteit. Tergelijkertijd kan de gast inspiratie opdoen over alles wat er te beleven is in Zeeland. De commissies worden geïnversteerd in de promotie van Zeeland.

Ondernemers die exclusief voor allyourz kiezen, betalen per boeking slechts 5% commissie. Wil je je aanbod toch op meerdere platforms aanbieden? Dat is uiteraard mogelijk, je betaalt dan 10% commissie bij allyourz. Er wordt geen starttarief in rekening gebracht.

In het hoogseizoen weten veel gasten Zeeland wel te vinden. Allyourz richt zich daarom juist op de schouderseizoenen, door middel van marketingcampagnes en gepersonaliseerde content.

Maak een account aan via ondernemers.allyourz.nl en plaats je studio, appartement, tweede woning, strandhuis of andere accommodatie direct in op allyourz.nl. Regel je aanbod, prijzen en beschikbaarheid direct via je account. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via partners@allyourz.nl.

Verhuurkantoren zijn van harte welkom om zich aan te melden bij allyourz. Via ondernemers.allyourz.nl kun je je aanmelden als partner. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Je kiest zelf welk aanbod je plaatst op allyourz.nl. Hier ben je geheel vrij in.

Boekingen

Cadzand-25-overnachten

Alle boekingen zijn direct bevestigd en kunnen hierdoor niet worden geweigerd. In sommige gevallen kan een reservering worden gewijzigd. 

Service

Cadzand fietsen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact op met een medewerker via partners@allyourz.nl of stuur ons een bericht via de live chat.