Domburg Zeeland

Hoe kunnen we je helpen?

Het snelste antwoord op jouw vragen vind je hieronder.

Partner worden bij allyourz

Onboarden | allyourz

Via allyourz.nl/ondernemers kun je je aanmelden als partner. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Lees hier alles over partner worden en bekijk alle voordelen op een rijtje.

Allyourz verbindt toeristen, ondernemers en inwoners op één platform. Wij hebben de ambitie om hét vrijetijdsplatform van Zeeland te worden: een combinatie van overnachten en beleven. Gasten boeken hun gehele verblijf bij allyourz, van accommodatie tot lokale activiteit. Tergelijkertijd kan de gast inspiratie opdoen over alles wat er te beleven is in Zeeland. De commissies worden geïnversteerd in de promotie van Zeeland.

Ondernemers die exclusief voor allyourz kiezen, betalen per boeking slechts 5% commissie. Wil je je aanbod toch op meerdere platforms aanbieden? Dat is uiteraard mogelijk, je betaalt dan 10% commissie bij allyourz. De commissie wordt berekend over het totaalbedrag, exclusief toeristenbelasting en een eventuele waarborgsom. Er wordt geen starttarief in rekening gebracht.

In het hoogseizoen weten veel gasten Zeeland wel te vinden. Allyourz richt zich daarom juist op de schouderseizoenen, door middel van marketingcampagnes en gepersonaliseerde content.

In Zeeland worden er veel verschillende PMS systemen gebruikt. Via onze integratiepartners communiceert allyourz met meer dan 150 verschillende PMS systemen en Channel Managers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Maak een account aan via allyourz.nl/ondernemers en plaats je studio, appartement, tweede woning, strandhuis of andere accommodatie direct in op allyourz.nl. Regel je aanbod, prijzen en beschikbaarheid direct via je account en synchroniseer je agenda's via Ical. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via partners@allyourz.nl.

Verhuurkantoren zijn van harte welkom om zich aan te melden bij allyourz. Via allyourz.nl/ondernemers kun je je aanmelden als partner. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Je kiest zelf welk aanbod je plaatst op allyourz.nl. Hier ben je geheel vrij in.

Boekingen

Cadzand overnachten aan de kust

Alle boekingen zijn direct bevestigd naar de gast en naar de ondernemer. De prijs & beschikbaarheid is realtime, zodat er geen dubbele boekingen kunnen ontstaan.

Alle boekingen zijn direct bevestigd en kunnen hierdoor niet worden geweigerd. In sommige gevallen kan een reservering worden gewijzigd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je hanteert geheel je eigen voorwaarden. Op je eigen pagina kun je aangeven wat je annulering- en betalingsvoorwaarden zijn. Ook kun je een PDF uploaden met al je eigen voorwaarden. Gebruik je geen eigen voorwaarden? Dan kun je de boekings- en annuleringsvoorwaarden van allyourz hanteren.

Je kunt geheel je eigen betaling regelen met de gast. Hier zit allyourz niet tussen. Wil je toch liever een aanbetaling ontvangen direct bij de boeking? Dat kan. Dan ontvang je een link van allyourz om een Stripe account aan te maken. Stripe is een Payment Service Provider. Je stelt zelf een aanbetalingspercentage in (0-100%) en ontvangt het geld direct op jouw Stripe account.

Service

Cadzand fietsen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem contact op met een medewerker via partners@allyourz.nl of stuur ons een bericht via de live chat.