Highlights aansluitvoorwaarden allyourz

Highlights Aansluitvoorwaarden allyourz

Highlights op een rij:

 • Wij zijn een platform dat jouw aanbod zo goed mogelijk onder de aandacht brengt en de transactie mogelijk maakt, maar het contract met de bezoeker is van jou. Je gaat onder de door jouw gekozen voorwaarden een overeenkomst aan met de gast.

 • Voor een transactie rekenen wij een commissie en zoals je hebt kunnen zien is dat een fair deal; 5% als je exclusief voor ons kiest (naast je eigen website) en 10% als je de mogelijkheid wilt houden om ook op andere platforms te publiceren.

 • Verder in het proces kun je de keuze maken voor Premium Partnership of niet Premium Partnership, maar bovenal kan je dit later ook wijzigen van Premium naar Niet Premium (of nóg beter andersom), waarbij we het wijzigen wel hebben beperkt tot één keer per jaar.

 • Kies je voor Premium en 5%, dan geven wij je een high-five, want dan snap jij wat wij voor Zeeland aan het doen zijn en ligt het vast dat wij zolang jij Premium Partner bent dit nooit, nooit, nooit kunnen verhogen.

 • De betaling kan op twee manieren verlopen; of via je eigen betalingsmethode of via het allyourz platform. Je kan je eigen betalingsmethode starten vanuit de bevestigingsmail van een boeking. Indien je kiest voor betaling via allyourz dan gebruiken we Stripe als PSP (Payment Service Provider). Tijdens de onboarding ga je hier voor allyourz een account mee aan. Stripe fungeert als een soort bank en doet ook een validatie van jou als ondernemer. Als allyourz nemen wij die validatie over en daarmee voldoen we aan de regels van de wet om fraude te voorkomen. Stripe zorgt ervoor dat de klant op zoveel mogelijk manieren kan betalen en het geeft nog twee voordelen:

 1. Het geld dat de bezoeker digitaal overboekt gaat rechtstreeks naar jou, niet naar allyourz

 2. Alle partners van allyourz profiteren collectief van de staffelkorting die Stripe hanteert

 • Een boeking en betaling van een bezoeker ziet allyourz uiteraard wel want daarover rekenen wij de commissie. Ook hier twee belangrijke punten:

 1. Als allyourz rekenen wij geen commissie over Borg en Toeristenbelasting

 2. Wij sturen je (digitaal) een factuur na het verblijf van de bezoeker(s)

 • Als je gast onverhoopt wil annuleren, gebeurt dat volgens de door jouw gekozen voorwaarden, allyourz is immers geen contractpartij, maar we laten dit wel verlopen via het account van de bezoeker op ons platform. Als de bezoeker annuleert zonder aan jou annuleringskosten te betalen, rekenen wij geen commissie. Als jij annuleert, blijft (behalve in heel bijzondere gevallen) de commissie wel van kracht, wij hebben immers ons werk gedaan. Al zullen we je bij grote gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een lockdown natuurlijk niet in de steek laten, dan kunnen we een uitzondering maken.

Volledige Aansluitvoorwaarden