Renesse strand

Overnachten in Renesse

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Overnachten in Renesse

In Renesse zijn er genoeg opties voor fijne overnachtingen. Overnacht bijvoorbeeld bij een luxe hotel zoals de Zeeuwse Stromen of ga voor een mooie glamping. En kies jij er voor om te verblijven in het centrum of bij het strand van Renesse? Er is overal wel iets moois te beleven. Van vakantiehuisje tot hotel. Een overnachting in Renesse is allyourz.

Activiteiten in Renesse

In Renesse is het hele jaar veel te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de leuke winkels in het centrum of ga lekker zitten op het terras. Ook de natuur in de omgeving van Renesse is erg mooi. Bezoek bijvoorbeeld per fiets of te voet de natuur rondom de Vroongronden of wandel langs Slot Moermond. Het bos bij Slot Moermond in Renesse is leuk voor kinderen: hier zitten namelijk kabouters verstopt! in de zomerperiode kun je struinen langs de kraampjes op de verschillende markten die hier worden georganiseerd. 

Restaurants in Renesse

Of je nu graag tijdens een dagje strand een hapje wil eten of gaat voor een avondvullend diner: restaurants zijn er in Renesse in overvloed. Bezoek restaurants voor heerlijke gerechten met seizoensproducten. En wanneer je in Zeeland bent, ontkom je er eigenlijk niet aan om eens mosselen of oesters te proeven.

Badplaats Renesse

Bezienswaardigheden in Renesse

In Renesse en omgeving zijn veel mooie bezienswaardigheden. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling over het strand van Renesse en spot zeehonden die liggen te rusten op zandbank Middelplaat voor de kust. Een bezoek aan monumentenstad Zierikzee mag ook zeker niet ontbreken als je overnacht in Renesse. Of breng een bezoek aan de Oosterscheldekering, een van de meest bekende deltawerken van het land.