Renesse strand

Appartementen in Renesse

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Renesse - 9 appartementen gevonden bij 4 aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren

Appartementen Renesse

Overnachten in een appartement in Renesse is in elk seizoen een goed idee. In een luxe appartement of knusse studio geniet je van een vakantie aan zee en ben je er echt even helemaal tussenuit. Gezellig met z’n tweeën of met het hele gezin. Zoek en boek een vakantie appartement in Renesse bij allyourz.

Renesse overnachten

Activiteiten in Renesse

Wat te doen in Renesse? Deze populaire vakantiebestemming heeft alle kenmerken van een echte badplaats. Door de ligging aan de duinen en het strand is het een fijne bestemming voor jong en oud. Er ligt kilometers aan strand voor de kust van Renesse met ieder zijn eigen karakter en mogelijkheden. Op het strand richting de Brouwersdam vind je de plek voor actieve watersportactiviteiten. Daar kun je windsurfen, kitesurfen, vliegeren en kitebuggyen. Heb je zelf geen materiaal? Deze huur je gemakkelijk bij Beachclub Perry’s. Hier organiseren ze ook verschillende strand- en watersportactiviteiten. 

Restaurants in Renesse

Tijdens je verblijf in Renesse hoef je niet lang te zoeken naar een restaurant. In en rond de badplaats  kun je op veel plekken terecht voor een hapje en een drankje. Een belangrijke straat in Renesse is de Hoge Zoom. Deze straat loopt dwars door het dorp. Hier vind je veel verschillende restaurants. Keuze genoeg dus als je zoekt naar een plek om te lunchen, borrelen of dineren.

Strandpaviljoen de Haven van Renesse

Bezienswaardigheden in Renesse

Vanaf het strand in Renesse, bij overgang Jan van Renesseweg, heb je grote kans om zeehonden te spotten in het water.Bij laag water liggen de zandplaten vrij. Daar rusten de zeehonden uit na het jagen op vis. Heb je nog geen bezoek gepland? Dan raden we aan dit te combineren met een van de vele evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Beleef Concert at SEA en zing hard mee met Bløf en de andere artiesten. Of maak tijdens Fjoertoer Renesse een avondwandeling over het strand en door de bossen langs verschillende lichtobjecten.