Burgh-Haamstede duinen

Appartementen in Burgh-Haamstede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Burgh-Haamstede: 2 beschikbare appartementen gevonden
Bij 1 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Gesproken talen
Sanitair
Pension Even Buiten
  • Appartement
    • 4 pers.
    • 2 slaapk.
    • 90 m2
Comfortabel overnachten in Burgh-Haamstede met elke ochtend een uitgebreid ontbijt in de eetkamer of binnentuin.
v.a. prijs/nacht
€ 185,-

Appartementen in Burgh-Haamstede

Zoek je een appartement in Burgh-Haamstede? In dit dorp aan de kust vind je een ruim aanbod aan appartementen. Kies je voor een luxe appartement of een knusse studio? Het kan hier allemaal. 

Activiteiten in Burgh-Haamstede

Wat te doen tijdens je verblijf in een appartement  in Burgh-Haamstede? Tijdens je een vakantie of weekend weg is er genoeg te doen in Burgh-Haamstede. Voor een ontspannen dagje strand of een stevige wandeling ga je naar een van de vele stranden van Burgh-Haamstede. Hier vind je familiestranden, natuurstranden en stranden waar je kunt watersporten. Keuze genoeg. Fiets- en wandelroutes door veelzijdige natuur en langs het water nodigen uit om eropuit te gaan. Een wandeling door natuurgebied de Zeepeduinen is een aanrader. Volg de groen-rode route en wandel langs het fotogenieke Slot Haamstede, een van oorsprong Middeleeuws kasteel in het centrum van Burgh-Haamstede. 

Natuurgebied Zeepeduinen Burgh-Haamstede

Restaurants in Burgh-Haamstede

Tijdens een verblijf in een appartement heb je misschien niet altijd zin om te koken. Dan ga je lekker uit eten en laat je jezelf verwennen. In Burgh-Haamstede vind je fijne restaurants. Van een fijne lunchroom en brasserie tot een pannekoekenmolen. Hier vind je altijd iets lekkers. 

Bezienswaardigheden in Burgh-Haamstede

In de duinen van Nieuw-Haamstede kun je de rood-witte vuurtoren bewonderen, een van de beroemdste objecten van de badplaats. Een andere toren die je kunt bezoeken, is de Plompetoren. De toren was honderden jaren geleden het middelpunt van het dorp Koudekerke aan de Oosterschelde. Het dorp verdween, alleen de toren hield stand. Beklim de toren en geniet van een fenomenaal uitzicht terwijl je luistert naar het verhaal over de geschiedenis van het dorp.