Burgh-Haamstede duinen

Overnachten in Burgh-Haamstede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Burgh-Haamstede: 179 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 14 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Overnachten in Burgh-Haamstede

Tijdens een overnachting in Burgh-Haamstede ben je echt even lekker weg. Deze familiebadplaats in de regio Schouwen-Duiveland heeft kilometerslange stranden, prachtige natuurgebieden en fijne restaurants. Alles in de buurt van je verblijf. Boek nu je vakantiehuis, hotel of B&B in Burgh-Haamstede bij allyourz.

Activiteiten in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede is altijd iets te doen. Als je van natuur houdt, is een vakantie in Burgh-Haamstede de perfecte uitvalsbasis. Vanuit je verblijf is de Zeeuwse natuur altijd dichtbij. Ga op pad en wandel door natuurgebied de Zeepeduinen of breng een bezoek aan Boswachterij Westerschouwen, het grootste bos van Zeeland. In de Zeepeduinen en bij Slot Haamstede liggen zo’n 40 bunkers uit de Tweede Wereldoorlog.Kies voor een van de wandelroutes of stap op de mountainbike voor de uitdagende mountainbikeroute Westerschouwen.

Burgh-Haamstede Natuurgebied Zeepeduinen

Restaurants in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede zijn er genoeg mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Heb je zin in een pannenkoek of wil je liever langer tafelen? In Burgh-Haamstede vind je altijd een restaurant naar jouw smaak. Ook aan het strand van Burgh-Haamstede kun je lekker eten en drinken met uitzicht op zee bij een van de strandpaviljoens.

Bezienswaardigheden in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede vind je kilometerslange zandstranden. Stranden voor de hele familie, natuurstranden en stranden waar je goed kunt watersporten. Bij de Plompetoren komen natuur en historie goed samen. De toren was honderden jaren geleden het middelpunt van het welvarende dorp Koudekerke aan de Oosterschelde. Het dorp verdween, alleen de toren hield stand. Slot Haamstede in het centrum van het dorp is een plaatje om te zien. Het slot is niet vrij te bezoeken, maar Natuurmonumenten organiseert wandelingen onder begeleiding van een gids door het gebied rondom het Slot.