Camping Burgh-Haamstede

Campings in Burgh-Haamstede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Burgh-Haamstede: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Campings in Burgh-Haamstede

Tijdens een vakantie op een camping in Burgh-Haamstede ervaar je het echte buitenleven. Of je nu kiest voor een minicamping of grote familiecamping, hier voel je je vrij. Tijdens je verblijf op een kampeerterrein in Burgh-Haamstede is er genoeg te doen. Activiteiten voor kinderen, prachtige natuur en schone stranden. Hier verveel je je nooit.

Strandcamping Burgh-Haamstede

Ga je graag op vakantie met het strand altijd in de buurt? In Burgh-Haamstede vind je veel campings op loopafstand van strand en zee. Bij mooi weer wandel je op je gemak naar het strand en leg je je handdoek neer voor een relaxte dag. Tussendoor drink je wat bij je favoriete strandpaviljoen. Zodra je trek krijgt wandel je weer terug naar je tent of caravan om iets lekkers te klaar te maken. Dit is het ultieme vakantiegevoel op een camping in Burgh-Haamstede.

Familiecampings Burgh-Haamstede

Op een familiecamping in Burgh-Haamstede is altijd iets te doen. De kinderen spelen naar hartelust met nieuwe vriendjes en jij slaat een boek open voor je tent of caravan. Eindelijk even tijd voor jezelf. Op een warme dag neem je een verfrissende duik in het zwembad. Op een familiecamping  zijn genoeg faciliteiten voor het hele gezin. 

Campings in Zeeland

Minicampings Burgh-Haamstede

Wie voor een minicamping in Burgh-Haamstede kiest, gaat een gemoedelijke vakantie tegemoet. Hier kampeer je vaak bij de boer en ervaar je een persoonlijke sfeer. Even geen massa’s met mensen om je heen, maar tijd nemen voor elkaar of je gezin. Op een minicamping in Burgh-Haamstede is de natuur, het strand en het centrum van het dorp altijd dichtbij.

Activiteiten in Burgh-Haamstede

Of je nu met het hele gezin of alleen op vakantie bent, in Burgh-Haamstede zijn tal van activiteiten. Zo kun je er wandelen door prachtige natuurgebieden, zoals de Zeepeduinen of het Gadrabos. Voor meer actie ga je naar Klimbos Westerschouwen. Hier kunnen kinderen in touwen hangen, klimmen en klauteren. Natuurlijk is een bezoek aan een van de stranden in Burgh-Haamstede een must. Van familiestranden tot stranden om te watersporten. Burgh-Haamstede heeft het allemaal.

Natuurgebied Zeepeduinen Burgh-Haamstede

Restaurants in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede zijn genoeg mogelijkheden om lekker te borrelen, lunchen of uit eten te gaan. In het centrum van Burgh-Haamstede vind je goede restaurants, maar ook aan het strand kun je goed terecht voor lekker eten en drinken. Als je zin hebt in vers gebakken producten, dan mag een bezoek aan Bakkerij Sonnemans niet ontbreken. Hier kijk je niet alleen je ogen uit naar al het lekkers in de vitrine, maar ook naar de verzameling objecten uit de Tweede Wereldoorlog die er worden tentoongesteld.

Bakkerij Sonnemans Burgh

Bezienswaardigheden in Burgh-Haamstede

Langs de kust van Burgh-Haamstede vind je verschillende soorten stranden die vragen om een bezoek in ieder seizoen. Er zijn familiestranden, natuurstranden en stranden om te watersporten. Ben je met kinderen op stap? Het Vuurtorenpad is hét strand voor families. Ook bij Boswachterij Westerschouwen liggen verschillende stranden waar je heel fijn met kleine kinderen naartoe kunt gaan: Speelduin en De Punt.

Boswachterij Westerschouwen