Strand Scharendijke

Campings in Scharendijke

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Vlakbij het strand
  • Dichtbij zee
  • Ideaal voor watersporters
Scharendijke: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Ervaar het buitenleven op een Camping in Scharendijke

Op een camping in Scharendijke voel je je vrij. Hier ben je de hele dag buiten. Zet je tent of caravan neer en geniet van de rust om je heen. Van een boerencamping tot een familiecamping. In Scharendijke vind je genoeg campings waar je een keuze uit kunt maken. Liever een camping waar je ook chalets kunt boeken? Kies dan voor Camping Muralt. Met de zee op steenworp afstand zit je hier altijd dichtbij het water. Ideaal voor een vakantie aan zee.

Minicamping Scharendijke

Als je van rust en ruimte houdt, dan is een minicamping in Scharendijke de juiste keuze. In de ochtend word je wakker met het geluid van de vogels. Sta rustig op en kijk wat de dag je brengt. Alles op je eigen tempo. Vanwege de kleinschalige opzet van een minicamping, maken kinderen al snel vriendjes. Terwijl zij ronduit spelen, kun jij relaxen met een boek of podcast.

Scharendijke

Strand Scharendijke

Vanwege de ligging aan het Grevelingenmeer, is het strandje van Scharendijke perfect voor watersportliefhebbers. Hier kan je terecht voor verschillende activiteiten, zoals zeilen en duiken. Je vindt er ook het recreatiegebied West-Repart met een speeltuin, kleine zandstrook en zwemwater. Wil je liever een breed zandstrand met faciliteiten? Dan ga je naar de stranden ten westen van de Brouwersdam. 

Strand Brouwersdam