Zierikzee Schouwen-Duiveland

Campings in Zierikzee

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zierikzee: 31 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 1 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Parkeren
Dieren
Algemene faciliteiten
Witgoed
Gesproken talen
Camping
Camping 'de Val'
  • Camping
Aan de rand van Zierikzee vindt u Camping ‘De Val’
v.a. prijs/nacht
€ 28,64

Campings in Zierikzee

In de omgeving van Zierikzee vind je veel mooie campings voor een korte of lange vakantie. Van minicampings tot grote familiecampings. Je vindt het hier allemaal. Geniet van het buitenleven op de camping in de buurt van Zierikzee. Binnen no time sta je in het centrum van monumentenstad Zierikzee voor een dagje winkelen of een mooie stadswandeling. 

Activiteiten in Zierikzee

Zierikzee ontdek je het beste door te wandelen. Parkeer de auto op een van de gratis parkeerplaatsen net buiten het centrum en wandel op je gemak de stad in. Wandel door het historische centrum en vergaap je aan prachtige monumentale gevels en panden. Als je van winkelen houdt, is een bezoek aan Zierikzee een goed idee. Hier shop je bij lokale winkels en grote ketens. Wil je meer weten over de geschiedenis van Zierikzee? Bezoek dan het Stadhuismuseum en bekijk verschillende tentoonstellingen. 

Zierikzee winkels Bij Sluis

Restaurants in Zierikzee

Tijdens een verblijf op de camping in Zierikzee zijn er genoeg restaurants om goed uit eten te gaan. Van een luxe brasserie tot een fijne ijssalon waar je na het eten een lekker toetje kunt halen. In Zierikzee vind je altijd een restaurant dat bij je past voor een lunch, borrel en diner.

Bezienswaardigheden in Zierikzee

De Sint-Lievensmonstertoren, ook wel de Dikke Toren genoemd, is met zijn 62 meter hoogte een imposant gebouw en een echte blikvanger in de stad. Houd je van fietsen? Dan is Zierikzee is een fijn startpunt voor verschillende fietsroutes langs het water. Fiets langs de Oosterschelde of steek de Zeelandbrug over naar Colijnsplaat.