contact-met-allyourz

Over ons

De mooiste plekken en best bewaarde geheimen van Zeeland op één handig platform

Op avontuur in Zeeland

Wat is allyourz?

Zeeland heeft alles wat je zoekt. Kilometers strand. De mooiste natuur. De gezelligste steden en dorpen. En vanaf nu ook allyourz. Waar je alles regelt wat jouw verblijf onvergetelijk maakt. Er is ontzettend veel te zien en te doen! Ervaringen die iedere Zeeuw én reiziger zou moeten beleven. Of je nu voor een dagje, weekend of vakantie komt, jouw Zeeland boek je op allyourz. 

Wij hebben samen met bewoners en ondernemers de mooiste plekken en best bewaarde geheimen voor je verzameld op een handig platform waar je ook meteen je ervaringen en overnachtingen boekt.

Neem een duik in ons aanbod. It's allyourz.

"We hoeven niet afhankelijk te zijn van toeristische platforms uit het buitenland."

Wie is allyourz?

allyourz werkt actief aan het aantrekken van meer bezoek naar de bestemmingen in Zeeland. Bezoekers kunnen op allyourz.nl eenvoudig al het aanbod van lokale ondernemers doorzoeken en boeken. Het hele jaar rond.

allyourz is opgericht door Adjan Kodde en Maaike van Geloven uit liefde voor Zeeland. En vanuit de overtuiging dat het toerisme in Zeeland gebaat is bij meer digitaal gebruikersgemak en een relevante beleving voor zowel verblijfs- en dagtoeristen, als ook inwoners van Zeeland.

"Al het mooie van Zeeland op één toeristisch platform, dat is handig."

Ons team

Allemaal hebben we een liefde voor Zeeland en de ambitie om al het moois samen te brengen op een toeristisch platform. Meer weten? neem gerust contact met ons op of kom langs voor een koffie in onze lobby.

Adjan-PNG

Begon in 1995 in de digitale wereld als eerste werknemer van ZeelandNet. In 2001 startte hij in Amsterdam digitaal bureau Mirabeau, welke met 350 mensen uitgroeide tot marktleider in Nederland. Vanuit Mirabeau was Adjan vele jaren strategisch partner van o.a. Funda, KLM, Transavia, takeaway.com Na verkoop van Mirabeau keerde hij in 2019 terug naar Zeeland.

Maaike

Startte in 1996 als een van de eersten bij Booking.com waar zij 5 jaar lang verantwoordelijk was voor het opzetten van het succesvolle Booking Partner Program. Later werkte Maaike 9 jaar bij digitaal bureau Newcraft waar ze deel uitmaakte van het MT en klanten als KPN, Telfort, TNT en Pon adviseerde over digitale strategie. Maaike en haar man kozen er in 2017 voor om zich te vestigen in Zeeland.

Lianne

Content maken die bezoekers inspireert en vooruit kan helpen. Dat is wat Lianne het liefst doet. Haar journalistieke achtergrond en jarenlange ervaring met online communicatie, komt goed van pas bij haar werk als content redacteur bij allyourz. In haar vrije tijd geniet zij met haar gezin met volle teugen van Zeeland. Bij allyourz hoopt ze gasten en inwoners met leuke en bijzondere tips te verrassen.

Steffen

Steffen is een creatieve duizendpoot en heeft een enorme liefde voor Zeeland. Hij heeft drie jaar een eigen koffiebar gehad op de markt in Middelburg. Daarnaast is hij presentator en documentairemaker. Woont in hartje Middelburg met zijn vrouw en dochter en geniet van de kleine dingen. Steffen trekt de hele provincie door om video’s en foto’s te maken, op die manier neemt hij mensen mee op ontdekkingstocht door Zeeland.

Remco

Na een studie ondernemerschap begon Remco zijn carrière in Namibië waar hij manager werd van een boerderij met onder andere druiven, dadels en meloenen. Terug in Nederland kwam hij terecht in de zeecontainers en kon aan de slag bij een van ‘s werelds grootste handelaren. Inmiddels woont Remco alweer 3 jaar in Goes met zijn vriendin en hun tweeling en is hij begonnen aan zijn meest recente avontuur bij allyourz.

Ons Team - Patrick

Met ruim 20 jaar ervaring in de digitale wereld bij verschillende bureau’s en eigen onderneming, heeft Patrick in 2020 ZeelandEet gerealiseerd. Het grootste online restaurant platform van Zeeland. Inmiddels is ZeelandEet en Patrick onderdeel van allyourz geworden. Hier komt alles samen: creatief meedenken, ondernemen en meebouwen aan het platform. Samen met zijn vrouw en 2 dochters woont Patrick in Kapelle en is hij gek op BBQ’en.

Jolanda

Jolanda heeft ruim 25 jaar (inter)nationale ervaring binnen de hospitality-branche. De laatste jaren heeft ze zich gericht op dienstverlening en gastvrijheid vanuit haar eigen bedrijf Blij Gastvrij. Als Head of Partner Program vormt Jolanda de brug tussen het dagelijkse drukke bestaan van onze partners en de digitale wereld van allyourz. Jolanda is Zeeuwse in hart en nieren. Zij woont in Middelburg, heeft twee kinderen en trekt graag de provincie in.

Jesse-2

Jesse de Vries staat bekend als Boomerang-Zeeuw. Ooit uitgevlogen naar de Randstad om na achttien jaar weer terug te keren naar zijn geliefde Middelburg. Hij is jaren werkzaam geweest als media-adviseur bij diverse uitgeverijen en heeft daarmee een gezonde commerciële drive, maar altijd met oog voor de ondernemer. Bij allyourz behartigt hij de belangen van de huidige partners en zet zich ook in voor iedereen die zal volgen.

Loes

Na haar studies Toerisme en Leisuremanagement weet Loes het zeker; ze wil zich inzetten voor het toerisme in Zeeland. Ze start haar carrière bij VVV Zeeland waar ze 1,5 jaar lang werkt als organisator van groepsarrangementen. Sinds oktober 2020 werkt Loes bij allyourz, waar ze onder andere het content-team en sales ondersteunt. Vanuit haar woonplaats Vlissingen geniet ze van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Anne

Anne werkte jarenlang als marketing manager bij Mirabeau. Denkt in alles digitaal. Werkte na Mirabeau voor de succesvolle start-up TicketScript en begon daarna als manager bij branche vereniging Dutch Digital Agencies waar Adjan in die tijd voorzitter van het bestuur was. Anne woont in Den Haag, maar pakt zo vaak als mogelijk haar geliefde campertje om zoveel mogelijk in Zeeland te zijn.

Kelly

Na 10 jaar gewoond en gewerkt te hebben in Amsterdam is Kelly teruggekeerd naar Zeeland. Ze kan geen genoeg krijgen van nieuwe plekjes, hotspots en toffe activiteiten in de natuur. Kelly heeft in verschillende branches diverse kanten van zowel de off- als online marketing gemanaged. Nu ze terug in Zeeland is kan ze geen mooier product wensen om te vermarkten dan Zeeland zelf.

Met wie doen we dit?

allyourz wordt gerealiseerd voor en door ondernemers. We zijn er voor iedere ondernemer, groot en klein en natuurlijk voor particuliere verhuurders. We hebben ook een aantal partners van het eerste uur; onze zogeheten founding partners. Zonder de volgende ondernemers was allyourz slechts een idee gebleven

Founding partners AY