Team allyourz

Over ons

De mooiste plekken en best bewaarde geheimen van Zeeland op één handig platform

Op avontuur in Zeeland

Wat is allyourz?

Zeeland heeft alles wat je zoekt. Kilometers strand. De mooiste natuur. De gezelligste steden en dorpen. En vanaf nu ook allyourz. Waar je alles regelt wat jouw verblijf onvergetelijk maakt. Er is ontzettend veel te zien en te doen! Ervaringen die iedere Zeeuw én reiziger zou moeten beleven. Of je nu voor een dagje, weekend of vakantie komt, jouw Zeeland boek je op allyourz. 

Wij hebben samen met bewoners en ondernemers de mooiste plekken en best bewaarde geheimen voor je verzameld op een handig platform waar je ook meteen je ervaringen en overnachtingen boekt.

Neem een duik in ons aanbod. It's allyourz.

"We hoeven niet afhankelijk te zijn van toeristische platforms uit het buitenland."

Wie is allyourz?

allyourz werkt actief aan het aantrekken van meer bezoek naar de bestemmingen in Zeeland. Bezoekers kunnen op allyourz.nl eenvoudig al het aanbod van lokale ondernemers doorzoeken en boeken. Het hele jaar rond.

allyourz is opgericht door Adjan Kodde en Maaike van Geloven uit liefde voor Zeeland. En vanuit de overtuiging dat het toerisme in Zeeland gebaat is bij meer digitaal gebruikersgemak en een relevante beleving voor zowel verblijfs- en dagtoeristen, als ook inwoners van Zeeland.

"Al het mooie van Zeeland op één toeristisch platform, dat is handig."

Ons team

Allemaal hebben we een liefde voor Zeeland en de ambitie om al het moois samen te brengen op een toeristisch platform. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een koffie in onze lobby.

Met wie doen we dit?

allyourz wordt gerealiseerd voor en door ondernemers. We zijn er voor iedere ondernemer, groot en klein en natuurlijk voor particuliere verhuurders. We hebben ook een aantal partners van het eerste uur; onze zogeheten founding partners. Zonder de volgende ondernemers was allyourz slechts een idee gebleven

Founding partners AY