Burgh-Haamstede duinen

Vakantiehuizen in Burgh-Haamstede

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Burgh-Haamstede: 79 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 20 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Maak de mooiste herinneringen in een vakantiehuis in Burgh-Haamstede

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Burgh-Haamstede? Een lang weekend weg of een vakantie in een vakantiehuis in een bosrijke omgeving aan het strand, dat is pas echt genieten. De verschillende activiteiten, bezienswaardigheden en restaurants maken Burgh-Haamstede een plek die garant staat voor mooie herinneringen.

Activiteiten Burgh-Haamstede

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Burgh-Haamstede. Vanuit een vakantiehuis in dit dorp op Schouwen-Duiveland hoef je de deur maar uit te stappen om de Zeeuwse natuur te ontdekken. Het aangrenzende duingebied de Zeepeduinen is het hele jaar toegankelijk. Trek de wandelschoenen aan en kies een van de vele wandelroutes uit die je voeren langs de kudde Shetlandpony’s, duinmeren en kleurige duinplanten. Op een hoge duin in de Zeepeduinen ligt een commandopost uit de Tweede Wereldoorlog: de Walvisbunker. In vele tientallen kleinere bunkers overwinteren honderden vleermuizen.

Restaurants in Burgh-Haamstede

Het gemak van een eigen keuken in een vakantiehuis betekent dat je kunt kiezen of je ‘s avonds in het huisje blijft eten of dat je ontspannen uit eten gaat. Gezellig tafelen met familie of vrienden. Met zoveel keuze aan restaurants in Burgh-Haamstede en omgeving is er genoeg te kiezen. Heb je zin in vis, Italiaans of gaat een grote pannenkoek er wel in? Schuif lekker aan en geniet van heerlijke gerechten. 

Burgh-Haamstede dorp

Bezienswaardigheden in Burgh-Haamstede

Aan de kust bij Burgh-Haamstede vind je kilometers aan strand. Bij Westenschouwen en Nieuw-Haamstede zijn diverse duinovergangen die leiden naar familiestranden, natuurstranden en stranden waar je kunt watersporten. Hier heb je alles bij de hand voor een geslaagd dagje strand. Bij duinovergang Vuurtorenpad vind je de rood-wit gestreepte vuurtoren, zonder meer het beroemdste object in de badplaats. Als je je het bankbiljet van 250 gulden kunt herinneren, herken je de vuurtoren meteen. Deze werd in 1837 gebouwd en is een van de grootste vuurtorens van Nederland.