Zierikzee Schouwen-Duiveland

Vakantiehuizen in Zierikzee

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zierikzee: 3 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 1 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Vakantiehuis de Verwennerie
  • Vakantiehuis
    • 5 pers.
    • 2 slaapk.
Genieten van een mooi Rijksmonument in hartje Zierikzee, de perfecte plek voor een weekje weg!
v.a. prijs/nacht
€ 205,-

Vakantiehuizen in Zierikzee

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Zierikzee beleef je de ultieme stedentrip. Wandel langs prachtige monumenten, bezoek fijne winkels en ga lekker uit eten in een van de vele restaurants. In Zierikzee geniet je van een onvergetelijk verblijf. Bekijk alle vakantiehuizen in Zierikzee.

Activiteiten in Zierikzee

Wat te doen tijdens een verblijf in Zierikzee? Winkelen doe je hier tegen het decor van historische gebouwen. De nieuwste mode, Zeeuwse verzorgingsproducten, accessoires of cadeaus shop je bij leuke lokale winkels en de grotere ketens. Monumentenstad Zierikzee ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. Wandel langs imposante gebouwen en bezoek het Stadhuismuseum. Hier leer je alles over de historie van Zierikzee. 

Zierikzee Museum

Restaurants in Zierikzee

In Zierikzee vind je genoeg restaurants om lekker te borrelen, lunchen of dineren. Voor een huisgemaakte taart of verse lunch ga je naar Roekoekoe. In diezelfde straat vind je de Zeeuwse Hemel. Hier strijk je neer op het idyllische terras of het huiselijke restaurant voor goed eten en drinken.

Roekoekoe Zierikzee

Bezienswaardigheden in Zierikzee

Bezoek zeker de Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee. Dit fotogenieke gebouw wordt ook wel de Dikke Toren genoemd en is prachtig om alleen al van buitenaf te bewonderen. Zierikzee is ook de stad waar je kans hebt om bruinvissen te spotten vanaf de kant. Bij het Havenhoofd staat een luisterpaal waar je, als je geluk hebt, bruinvissen die voorbij zwemmen kunt horen. Reserveer ook eens een rondvaart over de Oosterschelde en bekijk de zeehonden en bruinvissen van dichtbij.