Tiny House Zeeland © Josephine

6x overnachten in een tiny house in Zeeland

Een verblijf in een tiny house in Zeeland geeft je de kans om op een unieke manier te overnachten. Door de compacte ruimte ervaar je een knusse en intieme sfeer. De meeste tiny houses in Zeeland staan midden in de natuur. Een heerlijke plek om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Hier word je wakker met het fluiten van de vogels en het zachte geritsel van de bladeren. Wij vertellen je waar je kunt overnachten in een tiny house in Zeeland.

Loes van Bree - allyourz
Loes
allyourz redactie
3 min leestijd

1. Tiny House Josephine en Poppy, Zuidzande

Romantischer dan bij tiny house Josephine en Poppy wordt het bijna niet. Hier slaap je tussen de populierbomen en midden in de polders van Zuidzande. Hoewel de huisjes vlak bij elkaar liggen, heb je voldoende privacy en voelt het alsof je alleen bent. De tiny houses zijn volledig gemaakt van hout en in beide huisjes staat een houtkachel. Zie je jezelf al zitten met een glas rode wijn op de bank samen met je partner? Op een heldere avond ontsteek je de vuurkorf en bewonder je de sterrenhemel vanaf het terras. 


Prijs en beschikbaarheid

Tiny House Josephine ©

2. Tiny House Lantliv, Oostkapelle

Tiny house Lantliv staat midden in het landschap van Oostkapelle. Hier overnacht je bij de boer. Dat is zeker met kinderen extra leuk. Neem een  kijkje bij de dieren op de boerderij. Het tiny house is Scandinavisch ingericht met veel lichte elementen en je ziet veel hout terug. Met 2 slaapkamers is er plek voor vier personen.

Prijs en beschikbaarheid

Tiny House Zeeland | Bijzonder overnachten

3. Tiny House La Mouette, Zoutelande

Aan de rand van het bos en de duinen in Zoutelande verblijf je bij Tiny House La Mouette. Het mooi afgewerkte hout aan de buitenkant geeft een eigentijds tintje en contrasteert prachtig met het omringende landschap. Door de minimalistische inrichting krijgt de ruimte een strakke en moderne uitstraling. Je hebt alles bij de hand: een keuken, slaapkamer en woonkamer. In de ochtend geniet je op het grote terras van een ontbijt met de zon op je gezicht.

Prijs en beschikbaarheid

Tiny House La Mouette ©

4. Wikkelhouse, Vrouwenpolder

Voor een duurzame vakantie ga je naar het Wikkelhouse in Vrouwenpolder. Dit Tiny House is opgebouwd uit hout, karton en vlas en de voorkant bestaat voornamelijk uit glas. Plof neer op de bank en tuur zo ver als je kunt over het land. Wat een uitzicht. Alles om je heen is groen. Ideaal voor een ontspannen vakantie. Kom je met kinderen? Die vermaken zich gegarandeerd op de trampolines, schommel, glijbaan of skelters van het bijbehorende akkerbouwbedrijf.

Prijs en beschikbaarheid

Bijzonder Overnachten in Zeeland | Wikkelhouse

5. Tiny Eco Cottage, Ouddorp

Dit is wel een hele unieke plek om te overnachten. Bij Eco Resort Grevelingenstrand verblijf je direct aan het Grevelingenmeer. Hoewel er meerdere tiny houses staan, heb je genoeg privacy en vrij uitzicht op het water. Neem plaats op het terras en geniet van de bootjes die voorbij varen. Hier kun je uren naar kijken. Boek een verblijf voor twee of neem de kinderen mee voor een fijne gezinsvakantie. En dat terwijl je niet inlevert op je ecologische voetafdruk. De tiny houses zijn zelfvoorzienend en gemaakt met natuurlijke materialen.

Prijs en beschikbaarheid

Tiny Eco Cottage ©

6. Modern Tiny House, Nieuwvliet

Op Beach Resort Nieuwvliet-Bad vind je deze nieuwe, moderne tiny houses. Je komt hier in een oase van luxe terecht. De hangstoel op het terras, de buiten barbecue en het moderne interieur. Alles klopt. Als je zin hebt om te zwemmen, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Neem bij minder weer een duik in het binnenzwembad van het park of ga op een mooie dag naar het strand van Nieuwvliet-Bad.

Prijs en beschikbaarheid

Modern tiny house ©

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief