Sluis restaurants

Ontdek Sluis

  De leukste winkels, restaurants en bezienswaardigheden in Sluis

  Sluis ademt één en al gezelligheid. Deze bourgondische stad in Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om een rijk aanbod aan winkels en restaurants. Met zoveel mogelijkheden om je goed te vermaken, kom je al snel tijd tekort.

  Bezig met laden...

  Bekijk de video die we voor je maakte in Sluis

  Sluis heeft een grenzeloos karakter en iedereen voelt zich hier thuis. Het bruist, het is er gezellig, warm en gastvrij. We nemen je mee door deze bourgondische stad en vertellen je onder andere over de historie.

  Sluis

  Overnachten

  Ontdek Sluis en de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen tijdens een weekend weg of langer verblijf. Ervaar de bourgondische gastvrijheid en blijf slapen.

  Zoek & Boek je verblijf

  Al het goede van Zeeland in je mailbox?

  Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

  Oldtimer-Veerse-Meer-30

  Winkelen in Sluis: 7 dagen winkelplezier

  Met twee hoofdstraten vol winkels die 7 dagen in de week geopend zijn, mag Sluis zich met recht een winkelstad noemen. Hier verveel je je geen moment. Of je nu zoekt naar een nieuwe outfit, lokale specialiteiten of woonaccessoires voor in huis, je vindt het in Sluis. 

  Restaurants in Sluis: bourgondisch uit eten

  Met een ligging zo dichtbij de Belgische grens, is het niet zo gek dat de bourgondische inslag overal merkbaar is. In Sluis kun je lekker eten. Verrassende gerechten prijken op de menukaarten van de vele restaurants in de vestingstad. De horecaondernemers in Sluis verstaan hun vak als geen ander en leggen hun gasten maar wat graag in de watten. Het maakt niet uit waar je van houdt, je vindt gegarandeerd een restaurant naar je smaak. 

  Activiteiten in en om Sluis

  Te voet de stad ontdekken, is altijd een goed idee. Struin door de winkelstraten, langs gezellige restaurants en breng een bezoek aan het eeuwenoude monumentale Belfort, een Vlaamse klokkentoren. Vanaf het Belfort heb je een schitterend uitzicht over de stad en de groene stadswallen. Wie zin heeft in een knotsgekke ervaring, brengt een bezoek aan Bizarium Museum in Sluis. Hier ontdek je allerlei bizarre uitvindingen. Een aanrader om te bezoeken met of zonder kinderen. Ook de omgeving van Sluis nodigt uit tot een bezoek. Op de fiets maak je een fietstocht langs de kust van West-Zeeuws-Vlaanderen. Of wandel door het unieke natuurgebied het Zwin en ontdek de adembenemende natuur.

  Overnachten in Sluis

  Een verblijf in Sluis betekent winkelen, lekker eten en een rijke historie. Om Sluis optimaal te ontdekken, boek je een verblijf voor meerdere nachten. Overnacht in een hotel, B&B of vakantiehuis en neem de tijd om te genieten van alles wat Sluis te bieden heeft.