Vlissingen boulevard

Overnachten in Vlissingen

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Vlissingen: 70 beschikbare accommodaties gevonden
Bij 27 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren
Paginavan 2

Overnacht in Vlissingen, een maritieme stad

Optimaal genieten van zon, zee en strand: dat doe je tijdens een overnachting in Vlissingen. Deze stad aan zee heeft namelijk alles wat je daarvoor nodig hebt. Verblijf in een gerestaureerde timmerfabriek of in oude motorboot. Hier vind je bijzondere accommodaties. Van heerlijke ijssalons in de Walstraat tot bezienswaardigheden aan de boulevard en van zonnige terrassen op het Bellamypark tot restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Overnacht in Vlissingen en een geslaagde vakantie is je gegarandeerd. 

Activiteiten in Vlissingen

In Vlissingen is van alles te beleven. Wanneer je overnacht in een accommodatie in Vlissingen, kun je van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat op pad gaan. Begin de dag bijvoorbeeld met een heerlijk ontbijtje bij het hotel of een van de restaurants, maak overdag een strandwandeling richting Dishoek en kijk ‘s avonds naar de zonsondergang vanaf de boulevard. Voor kinderen is een bezoek aan Het MuZeeum of Reptielenzoo Iguana een absoluut hoogtepunt van de vakantie. 

Vlissingen boulevard

Proef de zee bij restaurants in Vlissingen

Als je in Zeeland bent en dan ook nog eens overnacht in Vlissingen, dé stad aan zee, kun je er eigenlijk niet omheen om een pan Zeeuwse mosselen te bestellen. In Vlissingen zijn meer dan genoeg restaurants om uit te kiezen. Op veel van de menukaarten zul je de mosselen zien, maar natuurlijk zijn er ook genoeg andere gerechten om uit te kiezen. En bij de koffie geniet je in Zeeland natuurlijk van een echte Zeeuwse Bolus.

Bezienswaardigheden in Vlissingen

Vlissingen barst van de bezienswaardigheden. Maak bijvoorbeeld een wandeling over de boulevard. Onderweg kun je grote zeeschepen zien varen en zul je een standbeeld van Michiel de Ruyter tegenkomen. Deze zeeheld werd geboren in Vlissingen. Wanneer je verder wandelt, kom je langs het Windorgel. Hier kun je luisteren naar hoe de wind muziek maakt. De jachthaven en de Oranjemolen zijn ook zeker aanraders om te bezoeken wanneer je in Vlissingen bent.