Vlissingen boulevard

Vakantiehuizen in Vlissingen

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Vlissingen: 34 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 9 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Geniet van een verblijf in een vakantiehuis in Vlissingen

Verblijf jij binnenkort in een vakantiehuis in Vlissingen? Daar zit je namelijk altijd goed. Op deze bestemming aan zee met heerlijke stranden en fijne restaurants vermaak je je ongetwijfeld. In Vlissingen is genoeg te beleven. Een fijn vakantiehuis maakt je verblijf helemaal compleet.

Wat is er te doen in Vlissingen?

In Vlissingen is er van alles te doen. Verlaat je vakantiehuisje een dag en ga eropuit! Bijvoorbeeld voor een mooie stadswandeling door Vlissingen, langs de boulevard, het windorgel en de Oranjemolen. Onderweg haal je een broodje bij ‘t Smoske (ontzettend populair bij locals), of drink je een drankje op het terras van de Panta Rhei. Hier heb je een prachtig uitzicht over de boulevard en de zee. Met kinderen is het in Vlissingen ook een aanrader om Het Arsenaal (een attractiepark met piratenthema) te bezoeken. Ga voor een uitje met een maritiem thema eens naar muZEEum in Vlissingen (i.v.m. een verbouwing gesloten tot zomer 2023)

Restaurants in Vlissingen

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Vlissingen kun je kiezen. De ene dag kook je in  het vakantiehuis, de andere dag ga je fijn uit eten bij een van de restaurants in Vlissingen. Er zijn mogelijkheden genoeg. Van luxe dineren bij De Gevangentoren tot kibbeling afhalen bij Visamy op het Bellamypark. Ook als je graag sushi of Grieks eet, vind je in Vlissingen zeker een fijn adresje. 

Vakantie Zeeland

Bezienswaardigheden Vlissingen

Wist jij dat Michiel de Ruyter is geboren in Vlissingen? In de stad zul je hem regelmatig tegenkomen. Bijvoorbeeld bij de Kazematten, een verdedigingswerk uit 1811. Bovenop staat een standbeeld van de zeeheld. Het is zeker de moeite waard de Kazematten eens te bezoeken. Ook Fort Rammekens in Ritthem - vlakbij Vlissingen - speelde ooit een belangrijke rol in het maritieme verleden van Zeeland. Bovenop dit oudste zeefort van West-Europa heb je een mooi uitzicht over de Westerschelde.