Middelburg Lange Jan

Vakantiehuizen in Middelburg

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Middelburg: 31 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 7 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Vakantiehuizen in Middelburg 

Vanuit een vakantiehuis in Middelburg beleef je een verblijf om nooit te vergeten. Vanuit een vakantiewoning kun je alle kanten op. Hier heb je de keuze. Heb je zin om te winkelen, cultuur te snuiven of een dagje strand? Tijdens een vakantie in Middelburg kan het allemaal.

Activiteiten in Middelburg

Wat te doen in Middelburg tijdens een verblijf in een vakantiehuis? Hier hoef je je zeker niet te vervelen. Trek er gerust een paar dagen voor uit om alle activiteiten in Middelburg te beleven. Dwaal door de stad tijdens een stadswandeling en kom op de meest bijzondere plekken. Een rondvaart met de rondvaartboot of op een SUP over de grachten van Middelburg laat je de stad van een heel andere kant zien. Bij Vrijetijdspark Zep Middelburg vind je leuke binnenactiviteiten als glow bowling, een familie pretpark en een escape room.

Eten en drinken in Middelburg

Middelburg heeft op culinair vlak veel te bieden. Of je nu zin hebt in een gezond ontbijt, een lekkere lunch of een luxe diner. In de hoofdstad van Zeeland heb je de keuze uit smaakvolle restaurants met veelzijdige keukens. Laat je verleiden door bijzondere gerechten. In Middelburg vind je onder andere op de Markt, het Damplein en in de St Janstraat fijne terrassen om te genieten van heerlijke zomerdagen. 

Bezienswaardigheden in Middelburg

Aan bezienswaardigheden geen gebrek in Middelburg. Bezoek de Abdij van Middelburg, het Zeeuws Museum en vergaap je aan het Stadhuis van Middelburg. Dit is slechts een kleine greep van de vele must see hotspots in de monumentale hoofdstad van Zeeland. Dwaal door historische straten, langs de grachten van Middelburg en monumentale panden.