Duinen bij Zoutelande Valkenisse

Vakantiehuizen in Zoutelande

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zoutelande: 137 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 37 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Camping
Thema
Paginavan 2

Geniet van je vrije tijd in een vakantiehuis in Zoutelande

Wil je op vakantie naar Zoutelande in Zeeland? Verblijf dan in een vakantiehuis en geniet van alle comfort. Kies een huisje met een ligbad of een ruime douche, profiteer van een grote keuken of boek een huisje op een rustige locatie. Wanneer je een vakantiehuis in Zoutelande wil boeken, kies je er met gemak eentje die volledig aan jouw wensen voldoet. 

Activiteiten Zoutelande

Hoewel het hartstikke leuk is om met de familie een spelletje in het vakantiehuisje te spelen, is het ook leuk om er op uit te gaan. Misschien horen er wel fietsen bij het huisje en anders huur je ze gemakkelijk in de omgeving. Maak een mooie fietstocht langs de dorpjes in de omgeving van Zoutelande. Bijvoorbeeld richting Valkenisse en Dishoek voor een mooie route langs de duinen. Bij Valkenisse is het de moeite waard de fiets even te parkeren en de duinen op te wandelen. Het uitzicht is hier fantastisch! En uitrusten? Dat doe je ‘s avonds wel weer in het vakantiehuisje. 

Vakantiehuisje Zeeland

Restaurants in Zoutelande

Tijdens of na al dat fietsen, moet er natuurlijk ook gegeten worden. Wanneer je geen zin hebt zelf te koken in het vakantiehuis, ga je er gewoon op uit. Loop langs de restaurantjes in het centrum van Zoutelande en ga zitten waar de kaart je aanspreekt. Van pannenkoeken tot pizza en luxer uit eten: in Zoutelande zijn er opties genoeg. 

Bezienswaardigheden in Zoutelande

Wanneer je in Zoutelande verblijft, kan een bezoek aan het strand niet uitblijven. In ieder seizoen is het hier goed vertoeven. Een dagje naar het strand wissel je gemakkelijk af met een bezoek aan het bunkermuseum in de duinen. Hier kom je meer te weten over de Duitse kustverdediging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als je een rondje gaat fietsen over Walcheren, ontdek je nog meer bunkers in het landschap rondom Zoutelande. Combineer je verblijf in Zoutelande met een bezoek aan Domburg, Middelburg of Vlissingen.