Duinen bij Zoutelande Valkenisse

Overnachten in Zoutelande

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Overnachten in Zoutelande

Blijf overnachten in Zoutelande en beleef de ultieme strandvakantie. Vanaf de camping, vanuit je hotel of appartement sta je binnen no time op het prachtige strand van Zoutelande. Dat maakt deze badplaats ook zo geschikt voor families. Een overnachting in Zoutelande staat garant voor een fijne vakantie met de hele familie of weekend weg met z’n tweeën.

Activiteiten in Zoutelande

Wat te doen in Zoutelande? Tijdens je verblijf in Zoutelande is er genoeg te doen. Uiteraard mag een bezoek aan het strand niet ontbreken. Dankzij de ligging van het strand op het zuiden, wordt deze populaire badplaats ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Ook de omgeving van Zoutelande  is het ontdekken waard. Bezoek populaire plaatsen als Middelburg, Vlissingen of Domburg tijdens je verblijf. Houd je van fietsen? Vanaf Zoutelande maak je prachtige fietstochten langs de duinen en door de Zeeuwse natuur.

Zoutelande strand

Restaurants in Zoutelande

Na een lange stranddag of een fietstocht hoef je niet lang te zoeken naar een fijn restaurant. In Zoutelande kun je op verschillende plekken goed borrelen, lunchen en dineren. Voor een culinaire ervaring reserveer je een tafeltje bij ‘t Streefkerkse Huis. Hier dineer je tussen de duinen, terwijl je geniet van prachtige gerechten. Voor belegde  broodjes tussen de middag ga je naar broodjeszaak Bij Bastiaan. En heb je zin in een lekker  ijsje? Dan kun je tijdens de zomermaanden terecht bij IJssalon ‘N Ice in Zoutelande. Kiezen uit de verschillende huisgemaakte smaken is hier een echte uitdaging.

Bezienswaardigheden in Zoutelande

Wist je dat Zoutelande de hoogste duinen van Zeeland kent? Een wandeling door de duinen is een echte kuitenbijter, maar een wandeling naar boven wordt beloond met een fenomenaal uitzicht over de zee en het binnenland. In de omgeving van Zoutelande vind je kilometers aan wandelpaden. Tussendoor stop je bij een van de fijne strandpaviljoens van Walcheren voor een hapje en drankje.