Duinen bij Zoutelande Valkenisse

B&B's in Zoutelande

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

Overnacht in een bed & breakfast in Zoutelande

Wil je een weekendje naar Zoutelande? Verblijf dan in een heerlijke B&B. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk ontbijt, ga voor een B&B met een grote tuin of verblijf vlak naast het strand. Kies een bed and breakfast die precies bij je wensen past en je gaat een heerlijk verblijf tegemoet. 

Activiteiten in Zoutelande

In Zoutelande is altijd wel iets te beleven. Bezoek de winkeltjes in het centrum, maak een mooie strandwandeling of geniet van een lunch of diner op het terras. Misschien kun je wel fietsen gebruiken van de B&B of fietsen huren in de buurt. Ga er lekker op uit en verken de omgeving van Zoutelande. Maak een mooie tocht door de omgeving en ontdek wat Walcheren nog meer te bieden heeft. 

Strand Zoutelande

Restaurants in Zoutelande

In Zoutelande zijn er restaurants genoeg. Schuif aan bij een van de strandpaviljoens voor een prachtig uitzicht. Drink er bijvoorbeeld een drankje tijdens zonsondergang voor een romantische avond. Wanneer je uit eten wil gaan, zijn er ook veel fijne restaurants die je kunt bezoeken. Bij de meeste restaurants in Zoutelande kun je tussen de middag ook terecht voor een lunch. 

Bezienswaardigheden Zoutelande

In de omgeving van Zoutelande is van alles te ontdekken. Een fijne manier om dat te doen, is op de fiets. Kilometerslange fietsroutes voeren je langs de kust of door het binnenland. Bezoek een van de vele musea op Walcheren. Veel musea vertellen iets over de geschiedenis van Zeeland, zoals het Bevrijdingsmuseum en het Watersnoodmuseum, maar ook het Zeeuws Museum in Middelburg en het MuZEEum in Vlissingen (i.v.m. een verbouwing gesloten tot zomer 2023) zijn een bezoek meer dan waard.