Accommodatie Vrouwenpolder

B&B's in Vrouwenpolder

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Vrouwenpolder: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

B&B in Vrouwenpolder

Overnacht in een Bed & Breakfast in Vrouwenpolder tijdens een vakantie of weekend weg in Zeeland. Hier word je gastvrij ontvangen met elke ochtend een vers ontbijt. Vanuit een B&B kun je alle kanten op. Beleef het zelf en boek nu jouw Bed & Breakfast in Vrouwenpolder.

Activiteiten in Vrouwenpolder

Een bezoek aan het strand van Vrouwenpolder is in elk seizoen een goed idee.  Het brede strand maakt dat er genoeg ruimte is om een dagje te vertoeven of lange strandwandelingen te maken. Badplaats Vrouwenpolder is een van de hotspots voor kitesurfers. Als de wind in de goede richting staat, kijk je je ogen uit naar alle kleurrijke kites. Wil je dit ook leren? Bij Vertigo Sports zijn voldoende mogelijkheden. Voor een bezoek aan een museum of een dagje winkelen breng je een bezoek aan Middelburg, Veere, Vlissingen of Domburg.

Vrouwenpolder strand kitesurfen

Restaurants in Vrouwenpolder

Aan restaurants in Vrouwenpolder geen gebrek. Tijdens een verblijf in een B&B vind je daarom altijd wel een restaurant dat bij je past. Of je nu zin hebt in Mexicaans, pannenkoeken of een vis- of vleesgerecht. Aan het strand van Vrouwenpolder vind je veel strandpaviljoens waar je het hele jaar terecht kunt. Heb je zin in een snelle hap? Dan kun je in Vrouwenpolder terecht bij het Friethuis en De Lekkerbek. 

Bezienswaardigheden in Vrouwenpolder

Vlakbij Vrouwenpolder vind je de Oosterscheldekering, een onderdeel van de Deltawerken. Dit imposante bouwwerk beschermt Zeeland tegen hoogwater van de zee. Met kinderen is een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans een leuke activiteit. Bij dit themapark leer je alles over de kracht van het water.  Ga je er graag in de natuur? Trek je wandelschoenen aan en bezoek Oranjezon. In dit afwisselende natuurgebied zijn verschillende wandelroutes uitgezet die je kunt volgen.