Aagtekerke

B&B's in Aagtekerke

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Aagtekerke: 1 beschikbare kamers gevonden
Bij 1 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
De Notenboom
  • B&B
    • 4 pers.
    • 2 slaapk.
Appartement en B&B op het platteland van Walcheren
v.a. prijs/nacht
€ 124,-

Overnachten in een B&B in Aagtekerke

Als je op zoek bent naar accommodatie in het Zeeuwse Aagtekerke, dan is een Bed and Breakfast (B&B) een goede keuze. Een B&B in Aagtekerke biedt namelijk de perfecte combinatie van comfort, privacy en gastvrijheid. In Aagtekerke zijn verschillende B&B’s te vinden, variërend van eenvoudige kamers tot luxe suites.

B&B in Zeeland

Landelijke omgeving

Aagtekerke is een klein dorp in de gemeente Veere, op slechts enkele kilometers afstand van de populaire badplaats Domburg. Overnachten in Aagtekerke betekent slapen in een rustige omgeving. De meeste B&B's in Aagtekerke bevinden zich in een landelijke omgeving, veelal in (oude) boerderijen. Hierdoor heb je niet alleen een comfortabel verblijf, maar ook historie om je heen.

Wat te doen in Aagtekerke?

Een verblijf in een B&B in Aagtekerke is geschikt als je op zoek bent naar rust en graag midden in de natuur verblijft. Met badplaatsen Domburg, Westkapelle en Zoutelande om de hoek, hoef je nooit ver te rijden naar het strand. Met de duinen en het strand in de buurt, is een B&B in Aagtekerke ook de ideale uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen. Kilometerslange fiets- en wandelroutes liggen op je te wachten in de omgeving. Met de zee zo dichtbij, zijn er vanuit Aagtekerke veel watersportactiviteiten mogelijk, zoals surfen, zeilen en kitesurfen. Op ongeveer 10 kilometer afstand van Aagtekerke ligt Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Deze stad heeft een rijke geschiedenis en met historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals de abdij en het stadhuis.

Stadhuis Middelburg