B&B's in Domburg

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Domburg: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

B&B’s in Domburg

Een weekend of lange vakantie naar Zeeland? Boek een Bed & Breakfast in Domburg vlakbij het strand. In Domburg is alles dichtbij; het centrum, de restaurants, de winkels en de zee. In de ochtend start je op met een vers ontbijt, gemaakt door de eigenaren van de bed & breakfast. Als je samen met je hond op vakantie wil, boek dan een huisdiervriendelijke B&B.

Activiteiten in Domburg

Welk seizoen het ook is, een bezoek aan het strand in Domburg is altijd een goed idee. In de winter maak je lange strandwandelingen over het strand. Adem een paar keer diep in en voel hoe de frisse zeelucht je neus prikkelt. In de zomer zorgt de zee voor verkoeling op warme dagen. Ook sportievelingen kunnen flink aan de bak in Domburg. Deze badplaats op Walcheren  is een echte surf hotspot, geliefd bij golfsurfers en als de wind goed staat ook bij kite- en windsurfers. Wil je leren surfen? De instructeurs van Surfschool Domburg leren het je graag. 

Eten en drinken in Domburg

Aan restaurants geen gebrek in Domburg. Van visrestaurants tot hippe koffietentjes. Hier is genoeg keuze voor iedereen. Ontbijt bij Galerie POP met een heerlijke smoothie bowl, lunch op het terras van By Juuls en sluit de dag af bij De Boterkapel met internationale en Aziatische gerechten. In de hoofdstraat en aan het strand in Domburg geniet je op zonnige dagen op het terras bij een van de fijne restaurants. 

Bezienswaardigheden in Domburg

Als je van wandelen houdt, is natuurgebied De Manteling van Walcheren een aanrader als je in Domburg bent. Wandel door afwisselend duin- en bosgebied en laat je verwonderen door het natuurschoon. Domburg heeft een rijke geschiedenis als kunstenaarskolonie. De zee, het duingebied en het speciale licht vormen al decennialang inspiratie voor verschillende grote kunstenaars als Piet Mondriaan en Jan Toorop. Breng een bezoek aan het Marie Tak van Poortvliet Museum en bekijk verschillende tentoonstellingen van kunstenaars die zich door dit kustdorp lieten inspireren.