Team allyourz

Een fair platform voor iedereen in Zeeland

Of je nu een restaurant, winkel, activiteit of accommodatie hebt. Met een pagina op allyourz kies je voor lokaal en genereer je extra online bereik.

Fair en lokaal

Je biedt aan onder je eigen voorwaarden en tegen een faire vergoeding.

Wij kennen Zeeland en wij snappen digitaal. In tegenstelling tot grote internationale platforms zijn we benaderbaar en gevestigd in Middelburg. 

Meer bereik

We investeren de opbrengsten in verdere promotie van Zeeland.

Vorig jaar genereerde allyourz al meer dan 850.000 bezoeken, de verwachting is dat we dit jaar meer dan 1 miljoen bezoeken mogen verwelkomen.

Zichtbaar op de kaart

We zorgen ervoor dat bezoekers het beste van Zeeland beleven en vaker terugkeren.

De kaart van Zeeland is het meest gebruikte onderdeel van allyourz. Duizenden bezoekers gebruiken dagelijks de allyourz kaart om zich te oriënteren op hun ideale overnachting of dagje uit.

Over allyourz

We hoeven in Zeeland niet afhankelijk te zijn van internationale platforms. Sluit je aan bij het grootste platform voor vakantie en vrije tijd in Zeeland en maak je accommodatie, restaurant, attractie of activiteit direct toegankelijk voor onze honderdduizenden bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.

In deze video leggen oprichters Adjan Kodde en Maaike van Geloven uit wat allyourz betekent voor ondernemers in Zeeland.

Over ons

Cijfers allyourz 2023

Cijfers allyourz 2023

Groei jaar op jaar

Groei jaar op jaar allyourz

Trend boekingen allyourz

Trend boekingen

* Fluctuatie komt door seizoensinvloeden. De grafiek gaat aan het einde neerwaarts, omdat het beeld van half maart is (geen hele maand).

Team allyourz

Heb je nog vragen?

Je bent altijd welkom op ons kantoor, of we komen bij je langs.