Local tips Het Arrangement Wemeldinge

Een fair platform voor iedereen in Zeeland

We hoeven in Zeeland niet afhankelijk te zijn van internationale platforms. Sluit je aan bij het grootste platform voor vakantie en vrije tijd in Zeeland en maak je accommodatie, restaurant, attractie of activiteit direct toegankelijk voor onze honderdduizenden bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.

Bekijk de voordelenGratis aanmelden

Zeeuwse Pioniersprijs Allyourz

Meer dan 1500 ondernemers in Zeeland gingen je al voor. Begin vandaag nog met lokaal samenwerken.

Met allyourz is er een lokaal en eerlijk alternatief voor de grote, internationale platforms. Eerlijke commissie en werken onder je eigen voorwaarden. Dat doen we lokaal en samen met ondernemers en verhuurders in Zeeland. Zo ontstaat er een groot en divers aanbod waar bezoekers direct kunnen boeken en reserveren. Ontdek ook wat lokaal samenwerken met allyourz voor jou kan betekenen.

Onboarden | allyourz

Fair en lokaal

Wij kennen Zeeland en wij snappen digitaal. In tegenstelling tot grote internationale platforms zijn we benaderbaar en gevestigd in Middelburg. We werken met faire commissies en jij bepaalt zelf de voorwaarden richting je gasten. Voor accommodaties geldt; geen boekingen, geen kosten en voor alle andere ondernemers geldt dat een basispagina over jouw restaurant, winkel, attractie of activiteit gratis is en blijft. Zo bouwen we samen aan een geweldig platform voor vakantie en vrije tijd in Zeeland. Lees hier meer over het team.

Ben je ondernemer of particulier, wil je meebouwen en heb je iets te bieden aan inwoners, dagtoeristen en verblijfstoeristen in Zeeland? Zorg dan dat ook jij snel te vinden bent op allyourz

Gratis aanmelden

Honderdduizenden bezoekers

Met een unieke, gratis pagina op allyourz ben je vindbaar in de allyourz zoekmachine, in directory search en op de geografische kaart. Maar bovenal kan de allyourz redactie naar je verwijzen vanuit Ontdek Zeeland en kunnen verhuurders van accommodaties je aanbevelen aan hun gasten.

Naast de extra online aandacht verbeter je ook je online vindbaarheid op Google en andere zoekmachines. Dit komt doordat allyourz een veelbezocht platform is met geoptimaliseerde SEO technieken. Dit wordt door Google en andere zoekmachines als waardevol gezien.

Gratis aanmelden

Cristo Mondragon Zierikzee ©
Hulst restaurants

De juiste doelgroep voor jou

Dagelijks ontvangt allyourz vele duizenden bezoekers met een bovenmatige interesse in Zeeland. Ze zoeken leuke plekken om naar toe te gaan, accommodaties om te verblijven, fijne restaurants en toffe activiteiten.

Met een unieke gratis pagina op allyourz zorg je ervoor dat deze doelgroep gemakkelijk bij jouw accommodatie boekt of reserveert bij jouw lokale activiteit, bijzondere belevenis of culinair komt genieten in jouw horecazaak.

Gratis aanmelden

Zichtbaar op de kaart

De kaart van Zeeland is het meest gebruikte onderdeel van allyourz. Duizenden bezoekers gebruiken dagelijks de allyourz kaart om zich te oriënteren op hun ideale overnachting of dagje uit.

De kaart kan gemakkelijk gefilterd worden op type accommodatie, prijs en beschikbaarheid, activiteiten, evenementen, horecagelegenheden en winkels.

Elke ondernemer met een unieke gratis pagina op allyourz is zichtbaar op de kaart. Potentiële gasten kunnen jouw zaak gemakkelijk vinden. Dat is de kracht van een lokaal platform.

Gratis aanmelden

Kaart Zeeland

Meld je gratis aan

Lokaal samenwerken begint hier. Maak gratis jouw unieke pagina aan, dan ben je per direct vindbaar op allyourz.nl.

Werk samen in jouw dorp of stad

Bestemmingspagina’s van steden en dorpen zijn belangrijke vertrekpunten voor bezoekers aan allyourz. Hier clusteren wij alles wat een dorp of stad te bieden heeft en uniek maakt. Hoe meer collega ondernemers deelnemen aan allyourz hoe aantrekkelijker jouw dorp of stad wordt voor een bezoek of een verblijf.

Bovendien kunnen accommodatie verhuurders aanbevelingen doen aan hun gasten in hun stad of dorp. Zo maak je het gezamenlijk