Rondleiding Yerseke Oosterschelde

Jouw lokale activiteit promoten op allyourz?

Met een unieke pagina op allyourz ben je vindbaar voor bezoekers en inwoners van Zeeland. Wij zorgen voor de promotie, zodat gasten je lokale activiteit vinden.

Lokaal boekingsplatform

Ons team bestaat uit locals die alle leuke plekjes in Zeeland kennen. Persoonlijk contact met onze partners staat voorop.

Gratis basisplaatsing

Genereer extra online aandacht met een eigen unieke pagina. Zo ben je zichtbaar en vindbaar voor gasten.

Premium of Pro

Met een Premium of Pro account heb je meer mogelijkheden. Denk aan online boeken, uitgebreide contactvelden en een link naar je website.

Extra online vindbaarheid

Zorg dat je lokale activiteit ook vindbaar is op allyourz.nl: hét snelstgroeiende vrijetijdsplatform van Zeeland. Via het actuele overzicht van activiteiten in Zeeland kunnen bezoekers gemakkelijk navigeren door het gebruik van filters. Een basisplaatsing is altijd gratis en is inclusief foto's, beschrijving, openingstijden, adres en kaartweergave. 

Online boeken

Met een Premium account heb je meer mogelijkheden. Denk hierbij aan het uploaden van een PDF en een veld met je telefoonnummer en emailadres. Daarnaast kun je gebruikmaken van ons systeem 'allrez', waardoor je activiteit online boekbaar is. Wil je ook een link naar je eigen website of reserveringssysteem en Instagram profiel? Kies dan voor een Pro account.

Voorbeeld Pro pagina

Stadswandeling Middelburg

Over allyourz

allyourz werkt actief aan het aantrekken van meer bezoek naar de bestemmingen in Zeeland. Bezoekers kunnen op allyourz.nl eenvoudig al het aanbod van lokale ondernemers doorzoeken en boeken. Het hele jaar rond. 

Vorig jaar genereerde het allyourz platform al meer dan 850.000 bezoeken, de verwachting is dat we dit jaar meer dan 1 miljoen bezoeken mogen verwelkomen. Bezoekers van allyourz zijn voornamelijk Nederlanders, Duitsers en Belgen die zich oriënteren voor of tijdens een bezoek aan Zeeland, maar we zien ook dat steeds meer inwoners allyourz gebruiken voor een leuke vrijetijdsbesteding.

Zet je activiteit online op allyourz

Wij helpen je verder.

1. Meld je activiteit(en) aan

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Beslis of je een basis, premium of pro pagina op allyourz wilt. Bekijk hier alvast alle activiteiten in Zeeland die op allyourz staan.

2. Richt je pagina in

We hebben verschillende video's voor je gemaakt, die je op je eigen tempo kunt bekijken. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag per mail, telefonisch of we komen bij je langs. Natuurlijk ben je ook welkom op ons kantoor in Middelburg.

3. Boekingen ontvangen (optioneel)

Als je een boeking krijgt, ontvang je altijd een email van ons. Je kunt alle boekingen terugvinden in het partnerportaal. De betaling met de gast regel je zelf. Wil je toch liever een aanbetaling ontvangen direct bij de boeking? Dat kan via Stripe.

Bekijk alle activiteiten in Zeeland

Bezig met laden...
Bezig met laden...
  Bekijk
  Bezig met laden...
  Bezig met laden...
   Bekijk
   Bezig met laden...
   Bezig met laden...
    Bekijk
    Bezig met laden...
    Bezig met laden...
     Bekijk
     Bezig met laden...
     Bezig met laden...
      Bekijk
      Bezig met laden...
      Bezig met laden...
       Bekijk
       Bezig met laden...
       Bezig met laden...
        Bekijk
        Bezig met laden...
        Bezig met laden...
         Bekijk
         Bezig met laden...
         Bezig met laden...
          Bekijk
          Bezig met laden...
          Bezig met laden...
           Bekijk

           Veelgestelde vragen

           Onboarden | allyourz

           Je kunt je aanmelden als je activiteit interessant is voor inwoners en bezoekers van Zeeland. Denk aan een stadswandeling, rondvaart, workshop of museum.

           Jazeker. Ook zonder eigen website kun je je aanmelden bij allyourz. Je kunt zelf de pagina beheren en aanpassen.

           Een basisplaatsing op allyourz is gratis. Liever meer informatie op je eigen pagina op allyourz? Kies voor Premium of Pro en je bent direct online boekbaar. Op deze pagina vind je het model met de bijbehorende prijzen.

           Een Premium of Pro model sluit je af voor 12 maanden. De opzegtermijn is minimaal een maand voor afloop.

           Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van ons een digitale factuur. Je kan kiezen voor één factuur voor 12 maanden of een maandelijkse factuur.

           Als je gast onverhoopt wil annuleren, gebeurt dat volgens de door jou gekozen voorwaarden.

           Je kunt geheel je eigen betaling regelen met de gast. Hier zit allyourz niet tussen. Wil je toch liever een aanbetaling ontvangen direct bij de boeking? Dat kan. Dan ontvang je een link van allyourz om een Stripe account aan te maken. Stripe is een Payment Service Provider. Je stelt zelf een aanbetalingspercentage in (0-100%) en ontvangt het geld direct op jouw Stripe account.

           Je hanteert geheel je eigen voorwaarden. Op je eigen pagina kun je aangeven wat je annulering- en betalingsvoorwaarden zijn. Ook kun je een PDF uploaden met al je eigen voorwaarden. Gebruik je geen eigen voorwaarden? Dan kun je de boekings- en annuleringsvoorwaarden van allyourz hanteren.

           De doelgroep van allyourz bestaat op dit moment vooral uit Duitse, Nederlandse en Belgische gasten. Dit komt voornamelijk omdat de website in het Nederlands en Duits te vinden is. We zijn voornemens het portaal in de toekomst beschikbaar te maken voor gasten uit andere landen. De eerstvolgende talen zullen Engels en Frans zijn.

           We hebben (nog) niet de mogelijkheid om een reserveringssysteem te koppelen. Je kunt dan voor een Pro account kiezen en doorlinken naar bijvoorbeeld je website.

           We hebben video’s gemaakt met uitleg over ons partnerportaal. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag.