Strand in Zeeland

Zomer in Zeeland

Beleef Zeeland maximaal tijdens de zomer. Er zijn in Zeeland zoveel mooie plekken die je zeker een keer gezien moet hebben. Ontdek ook fijne restaurants, verrassende natuur en leuke activiteiten.

Zomervakantie in Zeeland

Uitgestrekte stranden, de leukste hotspots, levendige steden en dorpen, een volle evenementenkalender en activiteiten voor op je to-do-lijst. In de zomer bruist het in Zeeland. Dan is er zoveel te doen en zoveel te zien dat je aan één dag eigenlijk niet genoeg hebt. Plan je dagjes uit, een weekend weg of een lekkere lange vakantie aan de hand van deze tips.

Vakantie met het hele gezin

Of je nu woont in Zeeland of hier op vakantie bent: met kinderen kun je alle kanten uit. Met zoveel kilometers aan schone en ruime stranden, kunnen kinderen zich in Zeeland ieder seizoen wel vermaken. In Zeeland vind je genoeg attracties en activiteiten die leuk zijn om te doen. Ook de Zeeuwse natuur vraagt erom te worden ontdekt. Speuren naar schatten uit de zee, hutten bouwen, lekker vies worden in de modder. Of je nu zoekt naar sportieve, culturele of avontuurlijke uitjes met het hele gezin. Je vindt het op allyourz.nl.

Tips voor activiteiten met kinderen
Zoek en boek je verblijf

Provincie Zeeland op de kaart

Boek direct via de kaart

Ontdek de mooiste plekjes en de fijnste vakantieverblijven.

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Oldtimer-Veerse-Meer-30

Bestemmingen in Zeeland per regio

Wil je alle bestemmingen in Zeeland ontdekken?

Alle bestemmingen bekijken