Zonnemaire

Zonnemaire, dorp aan het Grevelingenmeer

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Ligging aan het Grevelingenmeer
  • Sfeervol dorp
  • Omringd door polderlandschappen

Ontdek wat er in Zonnemaire te doen is

Zonnemaire is een oase van rust aan het Grevelingenmeer. Vanuit dit sfeervolle dorp maak je prachtige fiets- en wandeltochten. Ook als je van watersport houdt, is Zonnemaire een fijne bestemming. Op het Grevelingenmeer kun je duiken, windsurfen en zeilen. Blijven slapen? Boek een overnachting in Zonnemaire.

Bezig met laden

Restaurants Zonnemaire

In (de buurt van) Zonnemaire vind je genoeg restaurants voor een lunch, borrel of diner. In het dorp kun je terecht bij d’Ouwe Smisse, waar je (h)eerlijke gerechten eet met veelal biologische en lokale producten. Ook in de omgeving van Zonnemaire kun je terecht bij fijne restaurants. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in Brouwershaven, Zierikzee of Scharendijke.

Activiteiten in Zonnemaire

Het dorp Zonnemaire ligt vlakbij het Grevelingenmeer, een populaire plek voor watersportliefhebbers. Leef je uit op het water tijdens het windsurfen of ga duiken en ontdek de onderwaterwereld. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een leuke dag op of in het water. Ben je liever actief op het land, maak dan mooie fietstochten langs het water en door de polders. Fiets naar Zierikzee en bezoek deze historische monumentenstad.

Overnachten Zonnemaire

Blijven slapen in Zonnemaire? Hier beleef je een actieve of ontspannen vakantie. Boek een vakantiehuis of B&B in Zonnemaire en geniet van de rust en wijde omgeving.

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief