Oostkapelle strand

B&B's in Oostkapelle

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Oostkapelle: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Kom tot rust in een B&B in Oostkapelle

In een Bed & Breakfast in Oostkapelle voelt het alsof je even helemaal weg bent van de drukte van het dagelijkse leven. Hier kom je tot rust. In een B&B in Oostkapelle voel je je meteen thuis. De gastvrijheid en persoonlijke aandacht van de eigenaren maken je verblijf extra bijzonder. Boek je vakantie of weekend weg in een B&B in Oostkapelle.

De kamers van de B&B’s in Oostkapelle zijn stijlvol ingericht. De bedden zijn zacht en comfortabel. In de ochtend word je wakker met het geluid van vogels en de geur van versgebakken broodjes, die speciaal voor jou zijn klaargemaakt. Geniet tijdens het ontbijt van croissants, yoghurt, fruit en andere lekkernijen.

B&B in Zeeland

Activiteiten in Oostkapelle

Als je de omgeving van Oostkapelle gaat verkennen, zijn er tal van mogelijkheden. Maak een wandeling door het bos of over het strand, een fietstocht langs de duinen, of breng een bezoek aan Domburg. Natuurgebied Oranjezon is een must visit als je in Oostkapelle bent. Maak een wandeling door dit mooie duingebied en volg de smalle zandpaden die kronkelend de duinen doorkruisen. Ook langs de stranden van Oostkapelle kun je goed wandelen. Voel het zand tussen je tenen en hoor het geluid van de golven die breken op de kust. Hier vergeet je heel even de wereld om je heen. 

Natuurgebied Oranjezon Vrouwenpolder

Restaurants in Oostkapelle

Oostkapelle heeft talloze restaurants en cafés in het centrum van het dorp en aan de kust. Hier doe je je tegoed aan lokale gerechten en Zeeuwse specialiteiten, zoals verse vis en mosselen. Met kinderen is een bezoek aan het pannenkoekenrestaurant een aanrader. Op de menukaart staan zoveel verschillende soorten pannenkoeken, dat je er bijna keuzestress van krijgt. 

Het Klaslokaal Oostkapelle