Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 13:00 uur en 16:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

U gaat er natuurlijk niet vanuit, maar het kan gebeuren... U moet de vakantie onverhoopt annuleren. Zonde! Een annuleringsverzekering kan het iets verzachten. U kunt dan mogelijk (een deel van) de huur terugkrijgen. Wij raden u daarom aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien u de reservering wilt annuleren, zal deze telefonisch of per e-mail aan ons doorgegeven moeten worden. De volgende kosten, percentage van de huurprijs, bent u verschuldigd: - 25% bij annulering meer dan 3 maanden voor de begindatum huurperiode; - 50% bij annulering tussen 3 maanden en 1 maand voor de begindatum huurperiode; - 75% bij annulering tussen 1 maand en 1 week voor de begindatum huurperiode; - 100% bij annulering korter dan 1 week voor de begindatum van de huurperiode.

De aanbetaling bedraagt 50% van de kale huurprijs, deze dient binnen 10 dagen na boeking te zijn voldaan. De bijkomende kosten en het restbedrag van de huurprijs kunt u bij aankomst betalen of overmaken tot een week voor aankomst. Wij beschikken over een pin-automaat.

U betaalt een borg van € 100,- bij uw boeking, welke u na afloop retour ontvangen, wanneer het appartement in nette staat is achtergelaten. Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Hoe laat kan ik inchecken?
    U kunt inchecken bij ons kantoor aan de Ooststraat 13. De aankomsttijd is afhankelijk van uw geboekte periode, deze staat vermeld in uw bevestiging. Wanneer u wilt aankomen buiten de openingstijden, laat u het ons weten, het is mogelijk een code van de sluitelkluis te ontvangen.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]