Duinen bij Zoutelande Valkenisse

Appartementen in Zoutelande

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zoutelande: 88 beschikbare appartementen gevonden
Bij 24 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Geniet van het comfort in een appartement in Zoutelande

Wanneer je kiest voor een appartement in Zoutelande, geniet je van comfort die je thuis gewend bent, met net nog een beetje meer. Kies bijvoorbeeld een appartement met een ligbad of een appartement vlak naast de duinen van Zoutelande. Zo sta je binnen een paar tellen op het strand. Er is absoluut een appartement dat bij je past. 

Activiteiten in Zoutelande

In Zoutelande is van alles te beleven voor een fijne vakantie. Hoewel je spelletjes in het appartement kunt spelen, is het natuurlijk ook leuk om er op uit te gaan. Bijvoorbeeld voor een mooie strandwandeling door de duinen bij Zoutelande of om bij goed weer van de zon te genieten. Of kijk je ogen uit in Valkenisse! Hier vind je de hoogste duinen van Zeeland en spot je soms zelfs paragliders.

Strand Zoutelande

Restaurants in Zoutelande

Wanneer je je een avond culinair wil laten verwennen, ben je in Zoutelande op de goede plek. Er zijn veel fijne restaurants voor een gezellige avond uit. Wanneer je wat luxer uit eten wilt gaan, is ‘t Streefkerkse Huis bijvoorbeeld een fijn restaurant. Niet alleen de kaart ziet er goed uit, want het restaurant staat ook nog eens op een fantastische locatie in de duinen. Als je op zoek bent naar een restaurant in Zoutelande, kun je natuurlijk ook kiezen voor een strandpaviljoen. Dan ben je zeker van een diner met een prachtig uitzicht.

Bezienswaardigheden in Zoutelande

Is het je onderweg opgevallen dat je rondom Zoutelande veel bunkers ziet? Dat klopt! In Zoutelande is zelfs een bunkermuseum dat je kunt bezoeken. Stap op de fiets en maak een fietstocht langs de verschillende bunkers. Onderweg zul je ook vuurtorens tegenkomen, bijvoorbeeld bij strandopgang Kustlicht of bij Westkapelle. Genoeg te zien dus.