Vlissingen boulevard

Appartementen in Vlissingen

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Vlissingen: 10 beschikbare appartementen gevonden
Bij 4 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren

Vier vakantie in een appartement in Vlissingen

Boek een appartement in Vlissingen en geniet van alle comfort. Na een heerlijke nachtrust in een appartement aan de boulevard of het stadscentrum van Vlissingen word je heerlijk uitgerust wakker. De dag kan beginnen. 

Activiteiten in Vlissingen

Wanneer je in Vlissingen een appartement boekt, is er van alles te beleven. Maak een wandeling over het strand en de boulevard en drink een kop koffie bij een van de vele cafés en restaurants in de stad. Loop binnen bij verschillende concept stores zoals TOF en InMiddels. Het Zeeuws Maritiem MuZEEum is een leuk uitstapje tijdens een dagje weg met kinderen (i.v.m. een verbouwing gesloten tot zomer 2023)

Activiteiten in Vlissingen

Restaurants in Vlissingen

Als je niet wil koken in je appartement in Vlissingen, ga je lekker buiten de deur uit eten. Bijvoorbeeld bij de Gevangentoren voor een fantastisch uitzicht, of bij Sake Sushi wanneer je graag Japans eten. Natuurlijk kun je ook naar Middelburg rijden. In deze stad op 10 minuten rijden van Vlissingen vind je genoeg leuke restaurants voor een gezellige avond uit.

Bezienswaardigheden in Vlissingen

In Vlissingen is genoeg te zien en te beleven. De Oranjemolen bijvoorbeeld! Deze molen staat op de zeedijk. Wanneer het hard waait, botsen de golven hier tegen de rand, wat zorgt voor een spectaculair beeld. Loop ook eens over de boulevard tot aan het windorgel. Hier hoor je de wind muziek maken. Vlak buiten Vlissingen, bij Ritthem, staat Fort Rammekens, het oudste zeefort van West-Europa.