Duinen bij Zoutelande Valkenisse

Campings in Zoutelande

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
 • Grootste aanbod
 • Laagste prijs
 • Lokaal platform
Zoutelande: 123 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 2 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Parkeren
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Gesproken talen
Camping
Thema
Camping Het Hoge Licht
 • Camping
  • 6 pers.
  • 100 m2
Een luxe, goed verzorgde camping met alle voorzieningen en slechts 500 meter van strand
v.a. prijs/nacht
€ 26,60
Camping 't Hoekje
 • Camping
  • 6 pers.
Onderaan de duinen van de Zeeuwse Riviera
v.a. prijs/nacht
€ 29,30

Geniet van een strandvakantie op een camping in Zoutelande

Op strandvakantie? Verblijf op een camping in Zoutelande! Rijd met de auto naar dit Walcherse dorp aan de kust en zoek op een van de vele campings een mooi plekje uit voor de tent, caravan of camper.

Camping aan zee Zoutelande

Een vakantie op een camping aan zee in Zoutelande betekent genieten aan de kust. Na het opzetten van je tent of het inrichten van je caravan begint de vakantie pas echt. En het fijne van een camping aan zee is dat je binnen een paar minuten met je voeten in het zand staat. Neem bij mooi weer een frisse duik of maak een strandwandeling door de branding. Op een camping aan zee in Zoutelande beleef je heerlijke momenten. 

Minicamping Zoutelande

Tijdens een verblijf op een minicamping in Zoutelande kun je even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.  Kies een plekje voor je tent of caravan en kom helemaal tot rust. Wil je de gezellige drukte opzoeken? Het centrum van Zoutelande ligt op een steenworp afstand van je minicamping. Of bezoek Domburg, Vlissingen of Middelburg voor een gezellig dagje uit.

Familiecamping Zoutelande

Samen met het hele gezin ertussenuit op een familiecamping in Zoutelande. Terwijl de kinderen spelen bij het animatieteam, in de speeltuin of het zwembad, heb je even tijd voor jezelf.  Dat is het ultieme vakantiegevoel. Op een familiecamping vind je genoeg faciliteiten om de hele vakantie door te brengen. En wil je eropuit? Het strand van Zoutelande is altijd dichtbij.

Activiteiten in Zoutelande 

In Zoutelande is van alles te beleven. Tijdens een vakantie in Zoutelande geniet je van het strand en de zeelucht tijdens een lange strandwandeling of een dagje strand. In het centrum van het dorp vind je gezellige winkels. De omgeving van Zoutelande ontdek je het beste op de fiets. Huur een fiets of stap op je eigen tweewieler en fiets richting Vlissingen of Domburg langs de kust. Parkeer zo af en toe je fiets bij een duinovergang en geniet van het eindeloze uitzicht over zee. Bij goed weer is de kans groot dat je vanaf de hoge duinen bij Valkenisse paragliders ziet vliegen. 

Uit eten bij een restaurant in Zoutelande

Tijdens een verblijf op een camping in Zoutelande, is het leuk om in de buurt uit eten te gaan. In Zoutelande zijn genoeg leuke restaurants voor een heerlijke avond. Eet bijvoorbeeld een pizza bij Il Punto in Zoutelande of geniet met de kinderen van pannenkoeken bij Pannenkoekenhuis Bram aan de Westkapelseweg. Voor een prachtig uitzicht dineer je bij een strandpaviljoen aan de Walcherse kust. 

Zoutelande strand

Bezienswaardigheden in Zoutelande en omgeving

In de omgeving van Zoutelande is tijdens een vakantie van alles te beleven. Verlaat de camping en ga eropuit! In het bunkermuseum in Zoutelande kun je een kijkje nemen in twee bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Ook tijdens een bezoek aan het Polderhuis Dijk- en Oorlogsmuseum in buurdorp leer je alles over de gebeurtenissen in Westkapelle tijdens de oorlog. In Westkapelle kun je ook prachtig wandelen over de dijk, door het Westkapelse bos en langs de kreek. De twee fotogenieke vuurtorens van Westkapelle zijn ook zeker een stop waard.